ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Πήγε αποφασισμένος να σκοτώσει την αδερφή του με αλυσοπρίονο

Ηλιούπολης
Tools

PERIPOLIKO EID FROUROS

Ένα απίστευτο περιστατικό -ευτυχώς με αίσιο τέλος- σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (01.02.2020) στην Ηλιούπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 47χρονος με ψυχολογικά προβλήματα πήγε στη πολυκατοικία, όπου ζουν η αδερφή του με τον σύζυγό της και ο θείος του.

Αρχικά, πήγε στο διαμέρισμα του θείου του, τον οποίο ακινητοποίησε με ένα πιστόλι ρέπλικα και του έβαλε χειροπέδες. Στη συνέχεια πήγε στο διαμέρισμα της αδερφής του, κρατώντας ένα αλυσοπρίονο με σκοπό να την σκοτώσει. Η γυναίκα δεν άνοιξε, ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο και τον συνέλαβε.

Ηλιούπολη: “Ακούστηκαν πυροβολισμοί…”

“Η πολυκατοικία αυτή βρίσκεται στις αρχές της Μητροπολίτου Κυπριανού. Απ’ ό,τι έμαθα ακούστηκαν πυροβολισμοί γύρω στις 3 με 4 τα ξημερώματα. Τους ανθρώπους αυτούς τους γνωρίζω καλά, γιατί ζουν χρόνια στην περιοχή.
 
Αυτόν που έκανε την πράξη, δεν τον έχω δει ποτέ, αλλά την αδελφή του και τον σύζυγο της, όπως και τον θείο τους που μένει στο επάνω από το δικό τους διαμέρισμα, τους ξέρουμε γιατί ο δρόμος εδώ είναι μικρός.
 
Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα στην περιοχή. Είναι καλοί και φιλήσυχοι. Σήμερα δεν τους έχουμε δει καθόλου, αλλά θεωρώ πως είναι σοκαρισμένοι από αυτό που τους συνέβη. Ειδικά για το ζευγάρι που έχει και ένα μικρό παιδί. Η κοπέλα πρέπει να είναι γύρω στα 40”.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου – Θάνος Μακρογαμβράκης, newsit