Και η Ελλάδα μαζί και η Κύπρος, τι?

ΓΝΩΜΕΣ
Tools

Όλοι στη γειτονιά βλέπουν τον κακοποιό να μπουκάρει στο σπίτι του ήσυχου και φτωχού γείτονα, αλλά κανείς δεν φωνάζει την αστυνομία.

Όλοι βλέπουν να κακοποιεί τον γείτονα. Να απειλεί τον ίδιο. Να χουφτώνει τη γυναίκα του. Να θωπεύει χυδαία τις κόρες του. Αλλά κανείς δεν πηγαίνει να βοηθήσει. Απλά όλοι αποδοκιμάζουν αυτό που συμβαίνει. Κάπως έτσι εξελίσσονται τα πράγματα με την Τουρκία.

erdogan sultan cartoon

Οι εταίροι μας, οι Γερμανοί και οι άλλοι βάζουν κάθε τρεις και λίγο διαγωγή κοσμία στην Άγκυρα. Κουνάνε με απογοήτευση το κεφάλι τους για τη συμπεριφορά της.

Λένε ότι ο Ερντογάν είναι αδιόρθωτος αλλά αμέσως μετά ως Πόντιοι Πιλάτοι νίπτουν τας χείρας των για την παραβίαση των δικαιωμάτων ενός κυρίαρχου κράτους, που κατά σύμπτωση είναι ιδρυτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για μια ακόμη φορά, η Τουρκία επιδιώκει τετελεσμένα στην περιοχή του Καστελόριζου. Επιδιώκει τετελεσμένα στην περιοχή του Αιγαίου.

Και η Ελλάδα μαζί και η Κύπρος, τι?

Είναι βέβαιο ότι το πλήρωμα του Όρουτς Ρέις δεν διενεργεί καμία επιστημονική έρευνα. Είναι απλά η ναυαρχίδα, πρόσχημα μιας αρμάδας του τουρκικού στόλου που πλέει εντός κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας, προκειμένου να εμπεδώσει την αμφισβήτηση και την παράνομη απαίτηση της Τουρκίας για προσάρτηση χώρου που δεν της ανήκει.

Ετοιμαστείτε για πόλεμο, ή για μεγάλη και πρωτοφανή επώδυνη ήττα!

απο crashonline