Διακοπή ρεύματος στη Νέα Σμύρνη, προβληματα σε Καλλιθέα, Μοσχάτο, Νέο Κόσμο κ.α. Εξαλλος ο κόσμος καλεί τον ΔΕΔΔΗΕ

ΝΟΤΙΟΙ ΔΗΜΟΙ
Tools

Μεγάλο πρόβλημα με την τάση του ρέυματος στα Νότια Προάστια. Ο κόσμος καλεί οργισμένος στις βλάβες του ΔΕΔΔΗΕ και αναφέρει προβλήματα τις τελευταίες ώρες. Διακοπή ρεύματος σημειώθηκε νωρίτερα και στη Νέα Σμύρνη.

Όπως επιβεβαιώνουν στο DNEWS από τον ΔΕΔΔΗΕ πρόκειται για βλάβη στις γραμμές και όχι για προγραμματισμένη διακοπή. Αναφορές και για διακοπή ρεύματος και σε Καλλιθέα, Μοσχάτο, Νέο Κόσμο, Άγιο Δημήτριο και Άλιμο. 

Το ρεύμα επανήλθε λίγο νωρίτερα (13.00 η ώρα) στη Νέα Σμύρνη. Ο ΔΕΔΔΗΕ αναφέρει ότι ενδεχομένως αυτή την ώρα να υπάρχουν προβλήματα και στο Παγκράτι και στον Βύρωνα χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνει ότι έχουν επηρρεαστεί οι γραμμές στην περιοχή.

Ο κόσμος πάντως καλεί τον ΔΕΔΔΗΕ έξαλλος και αναφέρει αρκετά προβλήματα με την τάση του ρεύματος στα Νότια Προάστια. Νωρίτερα στο σκοτάδι έπεσε και η Νέα Σμύρνη, ενώ ενδεχομένως να έχουν επηρρεαστεί και άλλες γειτονικές περιοχές.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ελέγχει τις γραμμές και προέβη σε αποκατάσταση της βλάβης στη Νέα Σμύρνη λίγο νωρίτερα το μεσημέρι. Σταδιακά το πρόβλημα στις γραμμές αποκαθίσταται σύμφωνα με όσα λέει ο ΔΕΔΔΗΕ και στην Καλλιθέα και στον Νέο Κόσμο.

Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με όσα αναφέρουν πολίτες το πρόβλημα στην Νέα Σμύρνη δεν είναι τωρινό, ενώ πολλοί τονίζουν ότι εδώ πολύ καιρό δεν έχουν ρεύμα τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, γεγονός το οποίο έχει προκαλέσει πάρα πολλά προβλήματα στις ηλεκτρικές συσκευές.

Δεν διαθέτουν όλοι ups ( συσκευή, η οποία παρέχει ηλεκτρική ενέργεια σε άλλες συσκευές, στην περίπτωση διακοπής ρεύματος) ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναφέρουν ότι έχουν χαλάσει πολλές οικοσυσκευές για τις οποίες και δεν έχουν αποζημιωθεί.

dikaiologit