“Έρχεται” ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής για την πρόσληψη συμβασιούχων - Τα προσόντα

Εργασιακά
Tools

Στην πρόσληψη συμβασιούχων - για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς - θα προχωρήσει η Περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα με επικοινωνία του epoli.gr με την Περιφέρεια, η προθεσμία υποβολής θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες [θα είναι πέντε (5) ημερολογιακές ημέρες και θα αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας ανάρτησης της Ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων στο κατάστημα της Υπηρεσίας. 

Οι θέσεις

α) εξήντα οκτώ (68) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (μέχρι 34 ημερομίσθια ανά άτομο) ΥΕ κατηγορίας στις ελαιοκομικές περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής και Νήσων της Περιφέρειας Αττικής, τα οποία θα απασχοληθούν μέχρι και τις 30-11-2021 και

β) είκοσι (24) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (μέχρι 60 ημερομίσθια ανά άτομο) ΥΕ κατηγορίας στις ελαιοκομικές περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής και Νήσων της Περιφέρειας Αττικής, τα οποία θα απασχοληθούν μέχρι και τις 30-11-2021. 

Προσόντα

Οι υποψήφιοι πρέπει:

1. Να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

2. Να έχουν τη φυσική υγεία και την καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

3. Να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες των άλλων κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπό τους περιορισμούς της παρ. 1 του άρθρου 1, του ν.2431/1996.

Γίνονται επίσης δεκτοί Βορειοηπειρώτες, Κύπριοι Ομογενείς και Ομογενείς αλλοδαποί που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο, και ομογενείς εξ Αιγύπτου, χωρίς να απαιτείται πιστοποιητικό ελληνικής ιθαγένειας, υπό την προϋπόθεση ότι η ιδιότητά τους ως Ελλήνων κατά το γένος και τη συνείδηση αποδεικνύεται με άλλους τρόπους (ν.δ.3832/1958).