Ηλιούπολη: Αποκαλύψεις για τα βασανιστήρια της 18χρονης - Της έδιναν και ναρκωτικά - Καταγγελία για κύκλωμα trafficking

Ηλιούπολης
Tools

Όπως είπε η δικηγόρος της 18χρονης, πίσω από τον αστυνομικό υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα trafficking και η κοπέλα έχει κατονομάσει και άλλα άτομα.

Σε σοβαρές καταγγελίες για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε η Αστυνομία την 18χρονη, που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα της, ενώ την κρατούσε φυλακισμένη και την εξέδιδε 39χρονος αστυνομικός προχώρησε η δικηγόρος της άτυχης κοπέλας, Αντωνία Λεγάκη, μιλώντας στο OPEN.

Μάλιστα, η δικηγόρος περιέγραψε και τα όσα βίωνε καθημερινά η κοπέλα στην Ηλιούπολη πριν καταφέρει να ξεφύγει σημειώνοντας που δεχόταν σωματική κακοποίηση και πως ήταν θύμα trafficking.

Όπως είπε η κυρία Λεγάκη, πίσω από τον αστυνομικό υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα trafficking και η κοπέλα έχει κατονομάσει και άλλα άτομα. Επιπλέον, υπογράμμισε πως ο αστυνομικός έδινε ναρκωτικά στην κοπέλα και όταν δεν τα έπαιρνε, την έδερνε, ενώ όταν δεν πήγαινε σε πελάτη, της στερούσε την τροφή.

Η Αντωνία Λεγάκη σημείωσε υπάρχουν και άλλα «τέρατα» ασύλληπτα για την υπόθεση της 18χρονης, καθώς δεν εμπλέκονται σε αυτήν μόνο ο 39χρονος αστυνομικός και ο πατέρας της. Παράλληλα, κάλεσε τις Αρχές να απαντήσουν σε ορισμένα ερωτήματα για την υπόθεση. 

«Το θύμα των βασανιστηρίων με την πραγματικά αξιοθαύμαστη στάση της σερβιτόρας, ξεφεύγει και πάει στην Αστυνομία. Ο νόμος λέει ότι εκείνη την ώρα πρέπει να διευκολυνθεί και να συλληφθεί ο δράστης.

Μένει στο αστυνομικό τμήμα μέχρι το απόγευμα στις 18:00 χωρίς να καταγραφεί η μήνυση από τους Αστυνομικούς και τότε παίρνουν το κορίτσι με το περιπολικό και το πάνε στο τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων».

Στη συνέχεια, η συνήγορος της 18χρονης τόνισε: «Από τη στιγμή που μπαίνει στο Εσωτερικών Υποθέσεων, μας απαγορεύεται να το δούμε. Έχουν το θύμα και εξετάζεται επί ένα 12ωρο, αυτό είναι βασανιστήριο» και ανέφερε πως μετά την εξαφάνισαν με ένα πολιτικό αυτοκίνητο, χωρίς αν έχουν ενημέρωση οι δικηγόροι, πού πηγαίνει το αυτοκίνητο.

«Την πήγαν στο νοσοκομείο, στο νοσοκομείο της συμπεριφέρονται σαν να είναι κρατούμενη. Μπαίνουν οι αστυνομικοί μέσα στα εξετάστρια και δεν αφήνουν να πλησιάσει κανένας. Όταν διαμαρτυρήθηκαν οι γιατροί τους είπαν πως η κοπέλα είναι κρατούμενη», σημείωσε η δικηγόρος και στη συνέχεια έθεσε το ερώτημα: «Για ποιο λόγο η ΕΛ.ΑΣ αποκλείει το θύμα από την επαφή με τους συνηγόρους της και που εξυπηρετεί αυτό».

newpost