Οι Γλυφαδιώτες γέμισαν 600 άδειες σχολικές τσάντες μαθητών

Γλυφάδας
Tools

Yψηλότερη από κάθε άλλη χρονιά ήταν η συμμετοχή των επιχειρηματιών, των πολιτών και των συλλόγων της Γλυφάδας στη δράση «Γεμίζουμε τις άδειες σχολικές τσάντες», που διοργάνωσε και φέτος για όγδοη χρονιά ο Δήμος Γλυφάδας μαζί με την Ένωση Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας και τον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας.

Η διάθεση προσφοράς που επέδειξαν ιδιώτες, σύλλογοι, φορείς και επιχειρήσεις ήταν πραγματικά συγκινητική. Συνολικά συγκεντρώθηκαν 600 σχολικές τσάντες γεμάτες τετράδια, μολύβια, γόμες, ξύστρες, κηρομπογιές, στυλό, κασετίνες και πολλά ακόμα σχολικά είδη -όλα καινούργια- τα οποία θα δοθούν στους μαθητές των σχολείων της πόλης που έχουν ανάγκη, μέσω της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας και του συλλόγου γονέων κάθε σχολείου.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού Περικλή Δορκοφίκη και τους φορείς που συνδιοργάνωσαν τη δράση : την Ένωση Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας και την Πρόεδρό της Γεωργία Ελληνάκη και τον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας και την Πρόεδρό του Άννυ Καυκά, καθώς και τις Προέδρους των σχολικών επιτροπών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γεωργία Βαμβακερού και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαρία Καράμπελα-Καραβουσάλη.

Ευχαρίστησε επίσης όλους τους πολίτες, τις επιχειρήσεις και τους φορείς που συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή. «Ευχή όλων μας είναι σύντομα να μην υπάρχει πλέον ανάγκη για ανάλογες δράσεις. Όσο, όμως, υπάρχουν συμπολίτες μας και ιδίως μικρά παιδιά που χρειάζονται τη συμπαράστασή μας, θα είμαστε δίπλα τους με κάθε πρόσφορο τρόπο», δήλωσε ο κ. Παπανικολάου.

Ο κ. Δορκοφίκης τόνισε ότι «η προσφορά και η έμπρακτη αλληλεγγύη που έδειξαν οι Γλυφαδιώτες για μια ακόμα χρονιά είναι το σπουδαιότερο μήνυμα που περνάει μέσα από τη δράση αυτή, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να έχουν τα βασικά σχολικά αγαθά». «Ευχαριστούμε θερμά τις επιχειρήσεις που για όγδοη χρονιά ανταποκρίνονται σταθερά στο κάλεσμα αλληλεγγύης βοηθώντας μας να γεμίσουμε τις άδειες σχολικές τσάντες», δήλωσε η κ. Καυκά.

Η κ. Ελληνάκη ευχαρίστησε τους συλλόγους γονέων της Γλυφάδας για την έμπρακτη βοήθειά τους. Η κ. Βαμβακερού και η κ. Καραβουσάλη ευχαρίστησαν τους εθελοντές γονείς για την αμέριστη και ανιδιοτελή βοήθειά τους όλες αυτές τις ημέρες. «Όλοι μαζί καταφέραμε να χαρίσουμε χαμόγελα σε 600 μαθητές της πόλης μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Δήμαρχο και τη δημοτική αρχή καθώς επίσης και τον Εμπορικό Σύλλογο για την άψογη συνεργασία», τόνισαν.

matrix24