Φούρναρης στην Πάτρα γέμισε με κοπριά...... το αρτοποιείο του του επειδή του «έκοψαν» πρόστιμο για μάσκα

Ελλάδα
Tools

Ο φουρναρης γέμισε τη βιτρίνα του φούρνου του με κάθε λογής μήνυμα, συμπεριλαμβανομένων και κάποιων με «ψεκασμένες» θεωρίες

Δεν έχει προηγούμενο ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασε αρτοποιός της Πάτρας, όταν του επεβλήθη χρηματικό πρόστιμο για μη χρήση μάσκας στην επιχείρησή του, δεν έχει σίγουρα προηγούμενο.

Ο φούρναρης, όπως αναφέρει το thebest.gr, έριξε με φτυάρι κοπριά παντού στο πάτωμα, πάνω από την κοπριά άπλωσε ζύμη, στην οποία πρόσθεσε νομίσματα και επίσης έγραψε δεκάδες μηνύματα για την πανδημία και τις αυξήσεις στο ρεύμα και τα άλευρα.

Ο πατρινός αρτοποιός μοιάζει να έφτασε στα άκρα, γεμίζοντας τη βιτρίνα του φούρνου του με κάθε λογής μήνυμα, συμπεριλαμβανομένων και κάποιων με «ψεκασμένες» θεωρίες

Ο γνωστός φούρνος παραμένει κλειστός τις τελευταίες μέρες και στο εσωτερικό περαστικοί και κάτοικοι της συνοικίας της Πάτρας, έβλεπαν το θέαμα που ο αρτοποιός επέλεξε για να εκφράσει την έντονη δυσφορία του.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, την Κυριακή στη βιτρίνα του αρτοποιείου, τοποθετήθηκε χαρτινο κάλυμμα για να μην είναι ορατό αυτό το οποίο τις προηγούμενες ημέρες αποτελούσε τη στάση διαμαρτυρίας του.

fournos kopria2

ingr