Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που γάζωσαν με καλάσνικοφ στο Παλαιό Φάληρο - Πώς έγινε η επίθεση

Παλ. Φαλήρου
Tools

Άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τον 63χρονο επιχειρηματία Μ.Τ. στο Παλαιό Φάληρο τα ξημερώματα. Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Πώς έγινε η επίθεση στον επιχειρηματία

Οι δράστες, κινούμενοι με Ι.Χ, τον πλησίασαν στη συμβολή των οδών Κρόνου και Αφροδίτης και πυροβόλησαν –πιθανότατα με καλάσνικοφ – τον 63χρονο άνδρα ο οποίος ήταν στο αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ίδιο αυτοκίνητο επέβαιναν ο θετός γιος του και ένας φίλος του.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες ήθελαν να τον σκοτώσουν, ωστόσο ο επιχειρηματίας δεν φαίνεται να είχε οικονομικές διαφορές. Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, με τους αξιωματικούς να αναζητούν μέσα από καταθέσεις ανθρώπων του περιβάλλοντος του 63χρονου το κίνητρο της ένοπλης επίθεσης.

Παράλληλα, χτενίζουν τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής και τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας, για να βρουν υλικό που θα τους βοηθήσει να «χαρτογραφήσουν» τις κινήσεις των δραστών πριν και μετά την επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 63χρονος Μ.Τ. έχει κατασκευαστική εταιρεία στην Καλλιθέα, ενώ δραστηριοποιείται και στον αθλητικό χώρο, καθώς ήταν στη διοίκηση αθλητικής ομάδας της περιφέρειας. 

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

με πληροφοριες απο zougla