Ένας νεκρός μετά από ισχυρότατη έκρηξη σε επιχείρηση εστίασης στην Κόρινθο

Σύντομα Νέα HOT
Tools

Στα αποκαΐδια του κτιρίου, το οποίο ισοπεδώθηκε από την έκρηξη και την πυρκαγιά βρέθηκαν μετά την κατάσβεση «ίχνη» ανθρώπινου σώματος, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ισχυρότατη έκρηξη και πυρκαγιά ξέσπασε σε επιχείρηση εκδηλώσεων – catering στην Κόρινθο, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στοιχίζοντας τη ζωή σε έναν άνθρωπο. 

Ο εκκωφαντικός θόρυβος ακούστηκε στην πόλη της Κορίνθου μέχρι τον Ισθμό της Κορίνθου, με τους πολίτες να βγαίνουν στα μπαλκόνια τους τρομαγμένοι.

Στο σημείο της πυρκαγιάς μετέβησαν 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου και επιχειρούν για τον περιορισμό και την κατάσβεση της εστίας, η οποία μάλλον προκλήθηκε από διαρροή υγραερίου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρό εντοπίστηκε ένα άτομο, ενώ γίνονται έρευνες για τυχόν εγκλωβισμένους.

Σύμφωνα μάλιστα με την Πυροσβεστική, όταν κατακάθισαν οι φλόγες και οι πυροσβέστες κατάφεραν να μπουν σε ό,τι είχε απομείνει από το εσωτερικό του κτηρίου, εντόπισαν κομμάτια από ανθρώπινη σάρκα, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές φοβίες για την ύπαρξη νεκρών ή τραυματιών.

Όπως τόνισαν οι Αρχές, υπήρξε διαρροή υγραερίου που προκάλεσε έκρηξη, η οποία ισοπέδωσε το κτήριο, που τυλίχθηκε στις φλόγες και δυστυχώς σκότωσε και τον άνθρωπο που βρισκόταν στο χώρο. Ο εκκωφαντικός θόρυβος ακούστηκε μέχρι τον Ισθμό της Κορίνθου.