"NOTIA ΠΡΟΑΣΤΙΑ": Μπορείς να ξεγελάς όλους για λίγο καιρό....

ΝΟΤΙΟΙ ΔΗΜΟΙ
Tools

LINKON rito

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ 'ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ"

mazi sta notia logo

Η έντυπη εφημερίδα ''ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ'' εδώ και 13 χρόνια κυκλοφορεί και διανέμεται δωρεάν σε δεκατρείς δήμους, έχοντας ως μοναδικό στόχο την αντικειμενική ενημέρωση και την κοινωνική συμμετοχή, παρακολουθεί τις τοπικές πολιτικές εξελίξεις διαμορφώνοντας γνώμη και άποψη για όλα αυτά που τελικά μας έφτασαν στο χείλος του γκρεμού, χωρίς κομματικές επιρροές ή πολιτικά βαρίδια

Ανταποκρίθηκε με επαγγελματισμό και ευσυνειδησία, με δημοσιογραφικό ήθος, τιμιότητα, αντικειμενικότητα και κοινωνική προσφορά.
Υπηρέτησε με σεβασμό, αξιοπρέπεια και διακριτικότητα, θεσμούς, πρόσωπα και προβλήματα.

Άρα δικαιούμαστε να πούμε, ότι η εφημερίδα είναι σάρκα από τη σάρκα μας, ψυχή από την ψυχή μας, ένας διαρκής αγώνας αυτόνομης, έγκυρης και αδέσμευτης πληροφόρησης. Οι στήλες της, ήταν και είναι ανοιχτές σε κάθε συνεργασία, όμως η όποια προσωπική, κομματική ή προπαγανδιστική αντιδικία, δεν βρίσκει κατάλληλο έδαφος. Επικροτούμε τα θετικά των δημάρχων, αλλά κρίνουμε και τα αρνητικά τους, καταγγείλαμε σκάνδαλα, παραβάσεις καθήκοντος, παρατυπίες, πελατειακές σχέσεις, την αναλγησία, την αλαζονεία αλλά και τη μνημονιακή κατάσταση που μεθόδευσαν οι δήμαρχοι.

Το τελευταίο διάστημα ενημερώνει καθημερινά τους πολίτες μέσω και της νέας ηλ/ εφημερίδας ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, η οποία φιλοξενούνταν από το domain του πρώην sait της epikoinonias-arg.gr με σκοπό να παρεμβαίνει, να συμμετέχει και να καταγγέλλει το μνημονιακό πρόγραμμα των «διορισμένων» της κυβέρνησης και της Τ.Α

 

Α! ΜΠΕ ΜΠΑ BLOG!

Έτσι καλό θα είναι να ξεκαθαρίσουμε τη δική μας θέση απέναντι στην διακοπή της ηλ/συνεργασίας μας με τον domain του ιστότοπου epikoinonia-arg.gr.

Είναι γνωστό στο δήμο της Αργυρούπολης ότι ιδιοκτήτης της παλιάς ηλ/ εφημερίδας ''Επικοινωνία Αργυρούπολης''. ήταν ο κ. Τζιγκουνάκης, ο οποίος δεν έχει και τις περισσότερες συμπάθειες από τον πολιτικό κόσμο της πόλης του, όλα αυτά τα χρόνια δημιούργησε πολλές αντιπάθειες και συγκρούσεις με τους πρωταγωνιστές της πολιτικής αρένας, λόγω της εφημερίδας. Η κομματική του ταυτότητα και οι προσωπικές του επιλογές δεν του επιτρέπουν να έχει αντικειμενική και δημοσιογραφική ευελιξία απέναντι στα πολιτικά πρόσωπα και τις εξελίξεις που θα καθορίσουν το μέλλον των πολιτών της Αργυρούπολης - Ελληνικού. Αυτή η πολιτική πόλωση, η ανακρίβεια λόγου και πράξης, δεν μας εκφράζει. εμείς δεν την θέλουμε, δεν την εφαρμόζουμε και δεν την χρησιμοποιούμε.

Τον τελευταίο καιρό στο νέο sait της εφημερίδας ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ και στο F/B της εφημερίδας τα παράπονα και οι παρατηρήσεις από επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, από τοπικούς φορείς και από την πλευρά της διοίκησης αυξήθηκαν ως προς τον τρόπο που διαχειριζόταν τα θέματα της τοπικής επικαιρότητας και κάποιες από τις δηλώσεις των υποψήφιων δημάρχων.

Ύστερα από τα παραπάνω η εκδότρια της εφημερίδας, έκρινε σκόπιμο, να διακόψει την συνεργασία της με τον κ. Τζιγκουνάκη και να ανακοινώσει στους αναγνώστες της ηλ/ εφημερίδας «ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ», ότι σε λίγες μέρες θα είμαστε πάλι μαζί ''online'' σε δικό μας domain.

Θα μας βρίσκεται στη διεύθυνση «notiapress.gr» με πλούσιο ειδησιογραφικό υλικό, διαδικτυακές εκπομπές και εκλογικές αναμετρήσεις που θα προκαλέσουν την κοινή γνώμη.

Με εκτίμηση
Ντόρα Σκορδαλάκη

ΣΗΜ.: Ο διαχειριστής του "epikononia-arg.gr", ήταν υποψήφιος σύμβουλος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές στο συνδυασμό του δημάρχου, κ. Χρ. Κορτζιδη.