23/ 4 Π. ΦΑΛΗΡΟ: Εγκαίνια από τον Δήμο Παιδότοπου..... 14 στρεμμάτων!

Παλ. Φαλήρου
Tools
faliro paidotopos

Σ' ένα χώρο 14 στρεμμάτων και με χρηματοδότηση από την "ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε." αναπτύσσεται ένας πρότυπος, με όλη τη σημασία της λέξης, παιδότοπος που, ανάμεσα στα άλλα θα έχει όργανα και εγκαταστάσεις και για ΑμεΑ.

Όλη αυτή η έκταση από την Αγία Σκέπη μέχρι τα VILLAGES, η οποία μέχρι χθες ήταν περιοχή εναπόθεσης μπάζων κ. ά. αδρανών υλικών, μετετράπη σε ένα σύγχρονο και ασφαλή παιδότοπο, με παιδικές χαρές, διαδρομές περιπάτου, φύτευση μεγάλων δένδρων, χώρους υγιεινής ντυμένους εξωτερικά με πέτρα, το ίδιο και για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, καθώς και άλλα πολλά, τα οποία θα δει ο κόσμος την Τετάρτη 23 Απριλίου, ημέρα που θα γίνουν και τα επίσημα εγκαίνια και ώρα 19:00 όπως μας ανέφερε ο δήμαρχος Διον. Χατζηδάκης.

Το έργο κατασκευάζει η Τεχνική Εταιρεία "ΘΕΜΕΛΗ" και για όσους ενδιαφέρονται, η στάση του τραμ που εξυπηρετεί για τον παιδότοπο, είναι της Αγίας Σκέπης.

Αξίζει να σημειώσουμε πως, για μια ακόμα φορά, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διον. Χατζηδάκης κατάφερε να γίνει ένα έργο στην πόλη χωρίς να επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του δήμου ούτε ένα ευρώ!

Σ' ότι αφορά ένα άλλο μεγάλο έργο, αυτό της κατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου λίγο πιο κει, υπολογίζεται ότι θα ειναι έτοιμο γύρω στο Δεκέμβριο του 2014.

vimaaonline