aporrimmatofora

Όλα στη φόρα εκεί κάτω στο λιμάνι.

«Λαβράκια» βγάζει ο διαχειριστικός έλεγχος που διενεργείται στον Δήμο Πειραιά από τους ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης για την περίοδο 2002-2014, μετά από εισήγηση που είχε κάνει ο απερχόμενος δήμαρχο, Βασίλης Μιχαλολιάκος στις αρμόδιες αρχές, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του το 2011.

Μεγάλο πάρτι γινόταν στα καύσιμα των οχημάτων του Τομέα Καθαριότητας. Το 2003 είχαν διατεθεί περίπου 300.000 λίτρα για τις ανάγκες κίνησης των οχημάτων.

Έναν χρόνο μετά, το 2004, διατέθηκαν 1.400.000 λίτρα, τη στιγμή που ούτε ο στόλος των αυτοκινήτων αυξήθηκε, ούτε έγιναν περισσότερα δρομολόγια.

1.100.000 λίτρα παραπάνω μέσα σε μία χρονιά δεν δικαιολογούνται με τίποτα...!!!

Ο εισαγγελέας θα βρει την άκρη.!

Αλλά, πλέον, η λογική των πραγμάτων και η απαίτηση των καιρών επιβάλει την άμεση διενέργεια ανάλογου διαχειριστικού ελέγχου για το θεμα αυτό από τις νέες Δημοτικές Αρχές σε ΟΛΟΥΣ τους δήμους της Αττικής, και όχι μόνο...

με πληροφορίες communenews

athinaiki ribiera
 
Τον έως σήμερα απαράβατο όρο του Μνημονίου που ήθελε οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο που μεταβιβάζεται στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) να μην μπορεί να επιστρέψει πίσω στο κράτος ανέτρεψε προ ημερών η κυβέρνηση.
 
Προηγήθηκε η αποκάλυψη του «Βήματος» για την «κατά λάθος» μεταφορά ακινήτων της Αθηναϊκής Ριβιέρας στο ΤΑΙΠΕΔ, τα οποία προορίζονταν για την Παράκτιο Μέτωπο ΑΕ, λίγες ημέρες πριν από τον ανασχηματισμό.

Η αποκάλυψη προκάλεσε την προσωπική αντίδραση του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, καθώς η Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων είχε ακυρώσει (εν αγνοία των περισσοτέρων μελών της) τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης περί οργανωμένης αξιοποίησης του παράκτιου μετώπου της Αττικής.
 
Ετσι, στην πρώτη της συνεδρίαση μετά τον ανασχηματισμό, η Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων κατήργησε την προηγούμενη απόφαση που είχε φέρει στην Επιτροπή ο πρώην υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας, με την οποία μεταβιβάστηκαν στο ΤΑΙΠΕΔ «φιλέτα» της Αττικής, παρόλο που προορίζονταν για αξιοποίηση μέσω της εταιρείας ειδικού σκοπού Παράκτιο Μέτωπο.
 
Μείζον πολιτικό ενδιαφέρον
 
Πρόκειται για μια απόφαση η οποία, όπως παραδέχονται κυβερνητικά στελέχη, έχει μείζον πολιτικό ενδιαφέρον καθώς αμφισβητεί ένα από τα «ιερά θεμέλια» του Μνημονίου. Ωστόσο, όπως λένε, είναι άγνωστο το πώς θα αντιδράσουν οι δανειστές μόλις μάθουν τα νέα.
 
Σύμφωνα με τη νέα απόφαση της Διυπουργικής, εξαιρείται η υπαγωγή στο ΤΑΙΠΕΔ περιοχών-φιλέτων της Αττικής στο Σούνιο και στη Γλυφάδα. Η αποδέσμευση των ακινήτων ανοίγει τον δρόμο για την οργανωμένη αξιοποίηση της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Ηδη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν προωθηθεί στον υπουργό Οικονομικών κ. Γκίκα Χαρδούβελη δύο υπογεγραμμένα από τους συναρμόδιους υπουργούς σχέδια υπουργικών αποφάσεων με τα οποία θα μεταβιβαστούν στην Παράκτιο Μέτωπο σημαντικά ακίνητα.
 
Η πρώτη απόφαση, την οποία ήδη έχει υπογράψει ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Ν. Μηταράκης, προβλέπει τη μεταφορά στην Παράκτιο Μέτωπο της δημόσιας γης του Φαληρικού όρμου από το ΣΕΦ έως το Γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, αλλά και 176 στρεμμάτων της επίμαχης έκτασης στη Γλυφάδα που είχε μεταφερθεί στο ΤΑΙΠΕΔ.

Η δεύτερη απόφαση, την οποία έχουν υπογράψει μέχρι στιγμής ο κ. Μηταράκης και η υπουργός Τουρισμού κυρία Ολγα Κεφαλογιάννη, προβλέπει την υπαγωγή στην Παράκτιο Μέτωπο περί των 20 ακινήτων, όπως μεταξύ άλλων οι Αλυκές της Αναβύσσου, το Cape Sounio, η Μαρίνα Φλοίσβου, ο Αγιος Νικόλαος Αναβύσσου, η Ακτή της Βουλιαγμένης, η πλαζ της Βούλας, το Μεγάλο Καβούρι, η Λουμπάρδα, το Λαγονήσι και τα Αστέρια της Γλυφάδας.
 
Η ανάπλαση της παραλίας του Φαλήρου
 
Εν τω μεταξύ επικαιροποιούνται οι μελέτες της ανάπλασης του Φαλήρου προκειμένου να προσαρμοστούν στον μειωμένο προϋπολογισμό του έργου, ο οποίος ελαττώθηκε από τα 340 στα 230 εκατ. ευρώ. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί, μέσω του ΣΕΣ, από επιχειρησιακά προγράμματα του υπουργείου Περιβάλλοντος (110 εκατ. ευρώ), της Περιφέρειας Αττικής (40 εκατ. ευρώ) και του υπουργείου Υποδομών (80 εκατ. ευρώ), το οποίο και θα το δημοπρατήσει το φθινόπωρο. Ωστόσο έχουν υπάρξει σημαντικές καθυστερήσεις, αρχικά λόγω των αργών ρυθμών αδειοδότησης της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων από το υπουργείο Περιβάλλοντος και εν συνεχεία λόγω της αλλαγής των διαστάσεων του έργου.
 
Βέβαια η αξιοποίηση του μεγαλύτερου τμήματος του παράκτιου μετώπου δεν έχει ακόμη ωριμάσει. Η προσπάθεια που γίνεται από την Παράκτιο Μέτωπο ΑΕ περιστρέφεται γύρω από τη νομική και τεχνική ωρίμαση των ακινήτων. Παράλληλα διερευνάται η αξιοποίηση δεκάδων ακόμη ακινήτων που θα μπορούσαν να ενταχθούν στο μάστερ πλαν. Μόλις ολοκληρωθεί το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας θα προκηρυχθεί διεθνής πολεοδομικός διαγωνισμός με αντικείμενο τη μελέτη της Αθηναϊκής Ριβιέρας του 21ου αιώνα.

forodiafygi apodeijeis

Σαρωτικούς φορολογικούς και ασφαλιστικούς ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, επιχειρήσεις και ιατρεία στην Αττική πραγματοποίησε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, διαπιστώνοντας 9 παραβάσεις, ενώ συνελήφθησαν δύο διαχειριστές – υπεύθυνοι νυχτερινού κέντρου διασκέδασης.

Αναλυτικά:

«Εκτεταμένους ελέγχους διενήργησε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, την προηγούμενη εβδομάδα (31-6 έως 6-7-2014), σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, επιχειρήσεις και ιατρεία στην Αττική, με σκοπό τον έλεγχο της εφαρμογής της φορολογικής νομοθεσίας, καθώς και των διατάξεων για την ανασφάλιστη και αδήλωτη εργασία.

Ειδικότερα, κλιμάκια Αστυνομικών του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης και του Τμήματος Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας, διενήργησαν ελέγχους σε μεγάλο αριθμό καταστημάτων, επιχειρήσεων και ιατρεία στις περιοχές των Θρακομακεδόνων, Κρυονερίου, Αγίου Στεφάνου, Γαλατσίου, Πατησίων και Γλυφάδας, όπου σε εννέα (9) περιπτώσεις διαπιστώθηκαν παραβάσεις της φορολογικής και εργατικής – ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Σε μια από τις περιπτώσεις εφαρμόστηκε η αυτόφωρη διαδικασία και συνελήφθησαν συνολικά δύο (2) άτομα, υπεύθυνοι νυκτερινού κέντρου διασκέδασης για παραβάσεις της φορολογικής και υγειονομικής νομοθεσίας

Αναλυτικά, οι παραβάσεις βεβαιώθηκαν ως εξής:

• Σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Club στο Ελληνικό, διαπιστώθηκαν α) η μη έκδοση εννέα (9) αποδείξεων λιανικών συναλλαγών, συνολικής αξίας οκτακοσίων δέκα ευρώ (810 €). Για το λόγο αυτό, συνελήφθησαν, ως διαχειριστές της επιχείρησης, δύο (2) 34χρονοι ημεδαπο.

Επιπλέον βρέθηκαν τρεις (3) εργαζόμενοι που δεν ήταν καταχωρημένοι στο Ειδικό Βιβλίο Νεοπροσλαμβανόμενου Προσωπικού (Ε.Β.Κ.Ν.Π.) ενώ το κατάστημα λειτουργούσε χωρίς να διαθέτει την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια λειτουργίας.

• Σε καφετέρια στα Κάτω Πατήσια, διαπιστώθηκαν α) η μη έκδοση δυο (2) αποδείξεων λιανικών συναλλαγών, β) η μη επίδειξη βιβλιαρίου συντήρησης και επισκευών φορολογικού μηχανισμού, γ) η μη επίδειξη βιβλίων και στοιχείων και δ) λειτουργία του άνευ της προβλεπόμενης αδείας.

• Σε ταβέρνα στο Κρυονέρι διαπιστώθηκαν α) η μη έκδοση μίας απόδειξης λιανικών συναλλαγών, β) η μη δήλωση του εν χρήσει φορολογικού μηχανισμού στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, γ) η μη επίδειξη του βιβλιαρίου συντήρησης και επισκευών του εν χρήσει φορολογικού μηχανισμού, δ) η απασχόληση δύο (2) ανασφάλιστων υπαλλήλων, κατά παράβαση της εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.

• Σε αναψυκτήριο στο Γαλάτσι, διαπιστώθηκε η μη επίδειξη βιβλιαρίου συντήρησης και επισκευών του φορολογικού μηχανισμού.

• Σε σνακ-μπαρ στο Γαλάτσι διαπιστώθηκε η λειτουργία του χωρίς την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια λειτουργίας.

• Σε κατάστημα μη κερδοσκοπικής οργάνωσης στο Ολυμπιακό χωριό δεν επεδείχθησαν φορολογικά στοιχεία και έγγραφα νομιμοποίησης του συλλόγου και θα ακολουθήσει περαιτέρω φορολογικός έλεγχος.

• Σε εστιατόριο στη Γλυφάδα, διαπιστώθηκε ότι ένας εργαζόμενος δεν ήταν καταχωρημένος στον πίνακα προσωπικού και δύο (2) εργαζόμενοι βρέθηκαν να εργάζονται πέραν του δηλωμένου ωραρίου τους, κατά παράβαση της ασφαλιστικής – εργατικής νομοθεσίας.

• Σε εστιατόριο στη Γλυφάδα βρέθηκε ένας εργαζόμενος να εργάζεται πέραν του δηλωμένου ωραρίου του κατά παράβαση της ασφαλιστικής – εργατικής νομοθεσίας

• Τέλος, σε ιατρείο μαιευτήρα-χειρούργου γυναικολόγου στην Αθήνα, διαπιστώθηκαν διοικητικές παραβάσεις του «Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών» και συγκεκριμένα μη ορθή ενημέρωση του τηρούμενου Βιβλίου Εσόδων – Εξόδων.

Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Για όλες τις περιπτώσεις ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Δ.Ο.Υ. και Ι.Κ.Α. για την επιβολή των προβλεπόμενων Διοικητικών κυρώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων».

dourou dimarxoi notiwndimwn

Τις απόψεις τους για τα προβλήματα του Νοτίου Τομέα Αττικής εξέθεσαν στην εκλεγμένη Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, οι δήμαρχοι της περιοχής, στο πλαίσιο των συναντήσεων Περιφερειακής παράταξης«Δύναμη Ζωής» με τους απερχόμενους και τους εκλεγμένους δημάρχους.

Στη συνάντηση μετείχαν οι δήμαρχοι: Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος, Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου, Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, Νέας Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης. Επίσης οι αντιπεριφερειάρχες Νοτίου Τομέα και Ανατολικής Αττικής, Χρήστος Καπάταης και Πέτρος Φιλίππου αντίστοιχα.

Η εκλεγμένη Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου κατά την παρέμβασή της τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι συναντήσεις αυτές με τους δημάρχους εγκαθιδρύουν «μία νέα, διαφορετική σχέση μεταξύ Περιφερειακής Αρχής και δήμων«. «Μια σχέση ισότιμη και συμμετοχική, προς όφελος των κοινωνιών και της αττικής γης». Παράλληλα υπογράμμισε ότι εγκαινιάζεται «μία νέα μέθοδος, που χαρακτηρίζεται από αμφίδρομη σχέση».

«Ως νέα Περιφερειακή Αρχή δεν διεκδικούμε το μονοπώλιο της γνώσης, των προτάσεων, των λύσεων», συνέχισε η ίδια, προσθέτοντας ότι «οι προτάσεις και οι λύσεις απαιτούν μια διαφορετική λειτουργία, μια λειτουργία συνέργειας που οφείλει να υπερβαίνει τα όρια των δήμων». «Γιατί όσες φορές οι δήμαρχοι αντιμετώπισαν τα προβλήματα σαν να είχαν εκλογικά ή δημοτικά σύνορα, δεν είχαν αποτέλεσμα«, επεσήμανε, φέρνοντας το παράδειγμα του θέματος του Ελαιώνα. «Η «Δύναμη Ζωής» δεν υποστηρίζει «κάθετες» λύσεις«, είπε χαρακτηριστικά.

«Για τη «Δύναμη Ζωής» δεν υπάρχουν πρώτης και δεύτερης κατηγορίας δήμοι» παρατήρησε, προσθέτοντας ότι «την ανισοτιμία των δήμων δεν θα την υποκαταστήσουμε με μια άλλη, εξίσου ανισότιμη σχέση». «Έχουμε συναίσθηση της κρισιμότητας της συγκυρίας, λόγω των κυβερνητικών αποφάσεων και της δράσης του ΤΑΙΠΕΔ» τόνισε η εκλεγμένη Περιφερειάρχης υπογραμμίζοντας την ανάγκη «από κοινού δράσης προκειμένου να μπει τέλος στη στρεβλή αναπτυξιακή λογική, στην τσιμεντοανάπτυξη, στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας».

dimarxeio

ΔήμοςΑγ.Δημητρίου

Η Δήμαρχος Αγ. Δημητρίου έπειτα από την επικύρωση της εκλογής και την ανακήρυξη του επιτυχόντος και των επιλαχόντων συνδυασμών, προσκαλεί τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους για την προβλεπόμενη από το νόμο ορκωμοσία την Κυριακή 31 Αυγούστου 2014 και ώρα 11.00 στο Δημαρχείο στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο 2ο όροφο.

Δήμος Αλίμου

Μετά την επικύρωση της εκλογής και την ανακήρυξη της νέας Δημοτικής Αρχής, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 829/2014 Απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, καλείσθε για την προβλεπόμενη από το νόμο (άρθρο 52 του Ν. 3852/2010, ΦΕΚ Α΄87, «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης») ορκωμοσία σε δημόσια συνεδρίαση στην αίθουσα “ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ”, την 31/8/2014, ημέρα Κυριακή και ώρα 19:00 μ.μ. ακριβώς.

treis dimarxoi notion proast

Οι τρείς νέοι Δήμαρχοι Αλίμου, Ανδρ.Κονδύλης, Γλυφάδας,Γ. Παπανικολάου και Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιαν. Κωνσταντάτος, συναντήθηκαν  στην Αργυρούπολη και έκαναν μία πρώτη συζήτηση και ανταλλαγή σκέψεων για τα προβλήματα της περιοχής των τριών δήμων τους.

Όπως ανέγραψε στην προσωπική του σελίδα στο f/b ο κ.Γιάννης Κωνσταντάτος «Οι συναντήσεις μας αυτές θα επαναληφτούν σε πιο οργανωμένο θεσμικό πλαίσιο, ενώ είναι κοινή μας επιθυμία να συνεχιστεί η μακρά παράδοση καλών σχέσεων και συνεργασίας μεταξύ των δήμων μας και η από κοινού αντιμετώπιση μιας σειράς θεμάτων που απασχολούν τις τοπικές μας κοινωνίες».

Αποτελεί ευχάριστη διαπίστωση, ότι οι τρείς νεοκλεγέντες Δήμαρχοι, εκπρόσωποι και οι τρείς της νέας - και πολλά υποσχόμενης - γενιάς των αυτοδιοικητικών, πριν ακόμη αναλάβουν τα καθήκοντά τους, ξεκίνησαν ήδη τη συνεργασία τους, παραμερίζοντας τις όποιες παλαιάς κοπής σκέψεις τοπικισμού κ.α., προτάσσοντας μόνο το κοινό όφελος και το «η ισχύς εν τη ενώσει».    

Είναι βέβαιο, ότι μία ισχυρή σχέση μεταξύ των τριών αυτών δήμων  μπορεί να δώσει πραγματικές ευκαιρίες ανάπτυξης και απασχόλησης σε κατά τόπους τομείς της ευρύτερης περιοχής, καθώς και συνέργειες που θα αποδώσουν μεγάλη προστιθέμενη αξία και οικονομίες κλίμακας σε κάθε δράση που από κοινού μπορεί να αναλάβουν. 

Εξ' άλλου, στο ίδιο μήκος κύματος δείχνει να βρίσκεται και η νέα Περιφερειάρχης Αττικής,κα Ρενα Δούρου, η οποία στην πρόσφατη συνάντησή της με τους Δημάρχους,μεταξύ των άλλων, τόνισε ότι: "οι προτάσεις και οι λύσεις απαιτούν μια διαφορετική λειτουργία, μια λειτουργία συνέργειας που οφείλει να υπερβαίνει τα όρια των δήμων. Γιατί όσες φορές οι δήμαρχοι αντιμετώπισαν τα προβλήματα σαν να είχαν εκλογικά ή δημοτικά σύνορα, δεν είχαν αποτέλεσμα".

Οι διαδημοτικές συνέργιες που στηρίζονται σε νέες σκέψεις, καινοτόμες ιδέες και βέλτιστες πρακτικές (best practises) θα μπορέσουν να φέρουν την πολυπόθητη αλλαγή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, να δημιουργήσουν θετική προοπτική για την ανάπτυξή της και για την αποτελεσματικότερη άσκηση του θεμελιώδους ρόλου και έργου της.

Ας γίνει λοιπόν η αρχή από αυτους τους τρείς μεγάλους όμορους δήμους για να δώσουν το καλό παράδειγμα και στους υπόλοιπους.. 

Γ.ΤΖ.

jet ski

Από το γραφείο Γενικής Αστυνομίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ανακοινώνεται η απαγόρευση της κυκλοφορίας των ιδιωτικής χρήσης ή εκμισθούμενων θαλάσσιων μοτοποδηλάτων ανεξαρτήτως τύπου ή και ονομασίας (SEA BEETLE, SEA BIKE, SURF JET, JET SKI κλπ.), κατά τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο, μεταξύ των ωρών 14:00 έως 17:00, στις θαλάσσιες περιοχές δικαιοδοσίας του Λιμενικού Τμήματος Γλυφάδας (ΚΛΠ / ΣΤ΄ Λ/Τ), τα όρια των οποίων συμπίπτουν με κατοικημένες περιοχές, όπως περιγράφονται παρακάτω:

α. Η παραλία Α' Αλίπεδο Αλίμου,

β. Η παραλία Α' Αλίπεδο Βούλας,

γ. Η παραλία ΕΟΤ Αλίμου,

δ. Το Β΄ Αλίπεδο Βούλας – τμήμα ελεύθερης παραλίας,

ε. Η παραλία Αστέρια Γλυφάδας,

στ. Η Α' παραλία Γλυφάδας,

ζ. Η Β΄ παραλία Γλυφάδας,

η. Η Γ' παραλία Γλυφάδας,

θ. Η Δ' παραλία Γλυφάδας,

ι. Η παραλία από το Β.Α. όρια της Α΄ πλαζ Βούλας έως και τα δυτικά όρια του καταστήματος "ΝΟΤΟΣ",

ια. Η παραλία από τα δυτικά όρια του καταστήματος "ΝΟΤΟΣ" έως και το ΝΑΟΒ,

ιβ. Η παραλία από το ΝΑΟΒ έως και τα δυτικά όρια της Β' πλαζ Βούλας,

ιγ. Η παραλία Δήμου Ελληνικού,

ιδ. Η παραλία Καρτ – Κολυμβητήρια,

ιε. Η παραλία Άγιος Αλέξανδρος Ελληνικού,

ιστ. Η παραλία Β' Αλίπεδο Αλίμου

Περισσότερα Άρθρα...