Ένα φεστιβάλ για όλους, με μουσικά παραμύθια, συναυλίες και ένα πολιτιστικό λεωφορείο γεμάτο εκπλήξεις, ρίχνει άγκυρα σε τρεις δήμους της νότιας πλευράς της πρωτεύουσας, για να χαρίσει ένα ξεχωριστό τριήμερο στους δημότες τους.

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές από καταστήματα σε περιοχές των Νοτίων Προαστίων, καθώς και κλοπές σε αυτοκίνητα σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Μεγάλο πρόβλημα με την τάση του ρέυματος στα Νότια Προάστια. Ο κόσμος καλεί οργισμένος στις βλάβες του ΔΕΔΔΗΕ και αναφέρει προβλήματα τις τελευταίες ώρες. Διακοπή ρεύματος σημειώθηκε νωρίτερα και στη Νέα Σμύρνη.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης υπέγραψε την 3η συμπληρωματική σύμβαση για την υλοποίηση έργων υποδομής τα οποία κρίνονται απαραίτητα για την ολοκλήρωση της ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου και την άρτια λειτουργία του έργου.

Πλήρης διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ι. Φιξ, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αιόλου έως τη συμβολή της με την παλαιά Λ. Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθεί από σήμερα, Παρασκευή 2 Απριλίου στις 11:00 π.μ. και για 30 ημέρες, λόγω εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου.

Λόγω εκτέλεσης εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου, κατά το χρονικό διάστημα από 5.2.2021 έως 30.4.2021 και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα πραγματοποιείται τμηματική κατάληψη του αριστερού και του δεξιού τμήματος του οδοστρώματος της παλαιάς Λ. Ποσειδώνος, περιοχής Δήμου Π. Φαλήρου, ως εξής:

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά που ξέσπασε στον οικισμό Φέριζα στην Κερατέα. Οι φλόγες είναι μια ανάσα από τις αυλές των σπιτιών. Διακόπηκε η κυκλοφορία στην λεωφόρο Αναβύσσου.

Περισσότερα Άρθρα...