Ποσοστά ...νικοτίνης, συγκεντρώνει η ΡΙΚΣΣΥ του Ανδρέα Λοβέρδου στις δημοσκοπήσεις, με «ταβάνι» στις τρέχουσες εξ αυτών, το 0,8%.
 
Βεβαίως, το νέο κόμμα που... ετοιμάζει ο πρώην υπουργός και αναμένεται να «γεννηθεί» μέχρι το καλοκαίρι, δεν θα φέρει –κατά πληροφορίες- το ίδιο όνομα, πράγμα που ίσως να παίξει κάποιο ρόλο στην πορεία του.
 
Ως τώρα, όμως, φαίνεται καθαρά, ότι το εγχείρημα του Ανδρέα Λοβέρδου δεν βρίσκει μεγάλη απήχηση.
 
Αν μάλιστα είναι αλήθεια και όσα αναφέρονται σε τοπικά ηλεκτρονικά μέσα της Κρήτης, όπου βρέθηκε ο πρώην υπουργός, περί «παγωμάρας» και «επιφύλαξης» με την οποία τον υποδέχθηκαν στο Σπήλι Ρεθύμνου, τότε μάλλον επαληθεύονται οι δημοσκοπήσεις…

matrix

stamati akis

Tέλος στον πολύκροτο γάμο της, που ξεκίνησε σε μια δεξίωση στο «George V» του Παρισιού και κατέληξε στο κελί του Κορυδαλλού, φέρεται να δίνει η Βίκυ Σταμάτη, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές.

Σε απολογητικό υπόμνημα που απέστειλε την περασμένη εβδομάδα σε ανώτατο εισαγγελικό λειτουργό, η κ. Σταμάτη γράψει ότι «είμαστε σε διάσταση με τον κ. Άκη Τσοχατζόπουλο», επιβεβαιώνοντας έτσι τις κακές σχέσεις των τελευταίων μηνών με τον άνθρωπο που της τα έδωσε όλα, αλλά και της τα πήρε όλα.

Η πληροφορία ότι ετοιμάζεται να καταθέσει –κάποιοι επιμένουν ότι το έχει ήδη πράξει- αίτηση διαζυγίου κατά του συζύγου της, κυρίου Άκη Τσοχατζόπουλου, κυκλοφορεί εδώ και ημέρες σε υψηλούς δικαστικούς κύκλους. Είναι μια κίνηση που δείχνει ξεκάθαρα, λένε γνώστες της υπόθεσης, την αποστασιοποίηση της κ. Σταμάτη από τον πρώην υπουργό, θεωρώντας τον ουσιαστικά υπεύθυνο για την κατάσταση στην οποία εκείνη έχει περιέλθει σήμερα.

Μια αποστασιοποίηση που είχε ξεκινήσει λίγο μετά τον εγκλεισμό της στον Κορυδαλλό, όταν έγινε γνωστό ότι σχεδόν σε κάθε κοινή τους συνάντηση τον πίεζε επιτακτικά να κάνει τα πάντα ώστε να αποφυλακιστεί.

Παραπολιτικά

Μία συνάντηση ουσίας, που δεν ανακοινώθηκε, είχε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στις ΗΠΑ.

Ο Neo σας είχε εγκαίρως ενημερώσει ότι εκτός της Ουάσινγκτον και της Νέας Υόρκης, ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ θα έκανε και ένα πέρασμα από το Σαν Φρανσίσκο. Εκεί, ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε και με τον ομογενή Άγγελο Τσακόπουλο, ο οποίος τυγχάνει ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές και χρηματοδότες των Δημοκρατικών και απολαμβάνει ισχυρών προσβάσεων στην κυβέρνηση Ομπάμα.

Την σχετική πληροφορία του Neo επιβεβαίωσε χθες, με δημοσίευμά του, η ομογενειακή εφημερίδα «Εθνικός Κήρυκας» και θεωρείται δεδομένο πως μετά τη συνάντηση Τσίπρα-Τσακόπουλου, το επόμενο ταξίδι του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στις ΗΠΑ θα περιλαμβάνει ραντεβού και με κυβερνητικά στελέχη της αμερικανικής κυβέρνησης…

matrix

xatzidakis ypourgos
 
Πυρ και μανία με τον Κωστή Χατζηδάκη είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, δυο κορυφαίοι υπουργοί, αλλά και πολλά ακόμα κυβερνητικά στελέχη.

Τον κατηγορούν για ανυπαρξία έργου και ισχυρές διασυνδέσεις με τη... διαπλοκή!

Ο προβληματισμός που αναπτύσσεται στους κόλπους της κυβέρνησης για τον κ.Χατζηδάκη μπορεί να εκφραστεί στον ανασχηματισμό, όταν αυτός γίνει.

Ο ίδιος πάντως δεν ανησυχεί και αποδίδει τον πόλεμο που δέχεται εκ’ των έσω σε ανοιχτούς λογαριασμούς που είχε με κάποιους από το παρελθόν...
lykavitos

Φωτιά πήρε η Βουλή καθώς Βουλευτές της ΝΔ και της ΔΗΜΑΡ κυνηγούσαν την Ραχήλ Μακρή των Ανεξάρτητων Ελλήνων θεωρώντας ότι προσέβαλε τη μνήμη του Γιάννη Βούλτεψη,πατέρα της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου της ΝΔ Σοφίας Βούλτεψη.

 Ολα ξεκίνησαν από έναν καυγά του........ Τέρενς Κουίκ στην Ολομέλεια διότι ο προεδρεύων Θανάσης Νάκος δεν του έδινε το λόγο. Στο χορό της επίθεσης κατά του κ. Νάκου μπήκε με «τσαμπουκά» η Ραχήλ Μακρή προκαλώντας την αντίδραση της κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Σοφίας Βούλτεψη.
 
Οι πρωτοφανείς διάλογοι που ακούστηκαν μέσα στη Ολομέλεια είναι οι ακόλουθοι:
 
    Σοφία Βούλτεψη: «Βρε Τέρενς είμαστε κι εμείς εδώ. Πως κάνετε έτσι;»
 
    Ραχήλ Μακρή: «Τι λες μωρή που είστε κι εσείς εδώ.»
 
    Σοφία Βούλτεψη: «Εγώ εδώ είμαι και με ξέρουν ολοι Εσύ που μεγάλωσες;»
 
    Ραχήλ Μακρή: «Εγώ μεγάλωσα στη Σαλονίκη. Εσύ ξέρουμε που και πως μεγάλωσες και ποιος ήταν ο πατέρας σου;» 
 
     Βούλτεψη: «Ποιος ήταν ο πατέρας μου;»
 
    Ραχήλ Μακρή: «Αμα δεν τον ξέρεις θα στον μάθω εγώ ποιος ήταν.»
 
    Σοφία Βούλτεψη: «Αει σιχτίρ ρε παλιοτσόκαρο»
 
Ακούγοντας την κυρία Μακρή να λέει αυτά για τον Γιάννη Βούλτεψη η βουλευτές της ΔΗΜΑΡ Ασημίνα Ξηροτύρη και Δημήτρης Αναγνωστάκης της κινήθηκαν απειλητικά προς το έδρανο της φωνάζοντάς «ντροπή σου, ο Βούλτεψης ήταν Αριστερός ενώ εσύ είσαι χούντα».
 
Η κυρία Μακρή διέφυγε σχεδόν τρέχοντας από την Ολομέλεια συνεχίζοντας πάντως να φωνάζει, ενώ πίσω της με φωνές την κυνηγούσαν βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Ο κ. Αναγνωστάκης έξαλλος φώναζε στην βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι είναι απαράδεκτη και στον Τέρενς Κουίκ ότι θα πρέπει επιτέλους κάποιος να την μαζέψει.
 
Μάλιστα βουλευτές της ΝΔ φώναζαν ότι για μερικούς από το κόμμα του Πάνου Καμμένου θα πρέπει να επέμβει ψυχίατρος.
 
Ενδεικτικό της φορτισμένης ατμόσφαιρας είναι και το γεγονός ότι η Σοφία Βούλτεψη λίγο αργότερα ξέσπασε σε κλάματα στο καφενείο τη Βουλής
 
Λίγη ώρα αργότερα πάντως ο Τέρενς Κουίκ άδειασε την Μακρή καθώς τηλεφώνησε στην Βούλτεψη για να της ζητήσει συγγνώμη και εκ μέρους του Πάνου Καμμένου χαρακτηρίζοντας ιεροσυλία όσα ακούστηκαν στην Βουλή για τον Γιάννη Βούλτεψη. 

Aπόσπασμα από τη συνέντευξη του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη στην εφημερίδα «Παραπολιτικά»:

-Υπάρχει θέμα εκλογικής συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ;

Όχι. Η ΔΗΜΑΡ έχει τη... δική της αυτόνομη παρουσία, που ορίζεται από τις δικές της θέσεις και το πρόγραμμα .

 
-Άρα η ανασύσταση της κεντροαριστεράς μπήκε πάλι στο ψυγείο;

Εμείς, διεκδικούμε και αγωνιζόμαστε, δουλεύουμε για την διεύρυνση του χώρου του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού. Η δημιουργία αυτού του χώρου δεν έχει καμία σχέση ούτε με συναντήσεις κορυφής ούτε με συναντήσεις σε επίπεδο κομμάτων. Είναι μια ουσιαστικότερη διαδικασία η οποία προωθείται από την μεριά μας.

 
Σχόλιο :
 
Δεν είναι τυχαίο το σχόλιο του Φώτη Κουβέλη. Τις τελευταίες ημέρες η Ιπποκράτους πιέζει ιδιαίτερα προς την κατεύθυνση αυτή, διοχετεύοντας μάλιστα στον Τύπο «πληροφορίες» περί συμφωνίας με τη Δημοκρατική Αριστερά.

Όπως σας έγραψα και χθες, ο Βενιζέλος αναζητά απεγνωσμένα μια σανίδα σωτηρίας για το Συνέδριο.

parapolitiki

georgiadis  skai apoxorisi

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποχώρησε από το στούντιο του ΣΚΑΪ στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά όταν ο Παύλος Χαϊκάλης, ο άλλος καλεσμένος, τον αποκάλεσε ξεφτιλισμένο, καραγκιόζη και βλάκα!

«Πως θα ζήσει ένα άτομο με 586 ευρώ», ανέφερε ο κ. Χαϊκάλης απευθυνόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος του απάντησε : «σε προκαλώ για να μην είσαι ψεύτης από τον επόμενο μήνα να κρατήσεις 586 ευρώ και τα άλλα να τα μοιράσεις».

«Είσαι ξεφτιλισμένος», του ανταπάντησε ο Παύλος Χαϊκάλης με τον κ. Γεωργιάδη να λέει: «εγώ ψέματα για να πάρω ψήφους δε λέω».

«Είσαι καραγκιόζης και βλάκας. Πας αλλού το θέμα», του είπε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, και ο Άδωνις Γεωργιάδης αποχώρησε.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΙ

 

Περισσότερα Άρθρα...