Στα αποκαΐδια του κτιρίου, το οποίο ισοπεδώθηκε από την έκρηξη και την πυρκαγιά βρέθηκαν μετά την κατάσβεση «ίχνη» ανθρώπινου σώματος, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σημειώνεται ότι η έκρηξη που σημειώθηκε στις 8:45 το πρωί της Δευτέρας έγινε αισθητή στην πόλη των Γρεβενών, σε απόσταση 30 χιλιομέτρων από το σημείο όπου σημειώθηκε.

Έρχεται η νέα κακοκαιρία «Φίλιππος» που θα «χτυπήσει» τη χώρα τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε σήμερα η ΕΜΥ, από το βράδυ της Τετάρτης.

Άρση στο μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στους εξωτερικούς χώρους από το Σάββατο. Σε ποια περίπτωση το μέτρο θα εξακολουθεί να τηρείται. Στο 100% επανέρχεται η πληρότητα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Θα διατηρηθεί ο πολύ κρύος καιρός με ενισχυμένους ανέμους στο Αιγαίο μέχρι και την Τετάρτη (23-03-2022), ενώ η επιδείνωση αφορά την ένταση των χιονοπτώσεων στην ανατολική χώρα την Τρίτη (22-03-2022) στα ορεινά – ημιορεινά καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στα ηπειρωτικά. Οι χιονοπτώσεις την Τρίτη αν και κατά διαστήματα θα είναι πυκνές θα εκδηλώνονται σε λίγο μεγαλύτερα υψόμετρα από τα αντίστοιχα σημερινά.

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων ανακαλεί άμεσα από την αγορά παρτίδες ενός γνωστού συμπληρώματος διατροφής. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΦ, η ανάκληση αποφασίστηκε «λόγω παρουσίας αιθυλενοξειδίου σε α’ ύλη που χρησιμοποιήθηκε για την παραγωγή του».

Σύμφωνα με πληροφορίες του epirus-tv η φωτιά ξέσπασε στο 3ο κατάστρωμα στο χώρο του ανοιχτού γκαράζ κοντά στην Ερείκουσα 10-15 μίλια βόρεια της Κέρκυρας.

Περισσότερα Άρθρα...