Kάτι περίεργο μοιράστηκαν χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κατά την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού που βρίσκεται ανάμεσά μας για παραπάνω από ενάμιση χρόνο.

Η γρίπη «χτυπά την πόρτα» και της χώρας μας σταδιακά για φέτος, οπότε υπάρχει μεγάλη ανησυχία μεταξύ των ειδικών που βλέπουν τον εμβολιασμό ως τη μόνη λύση.

Ξεκινά η χορήγηση της 3ης δόσης εμβολίου. Ποια η διαδικασία για τους δικαιούχους

Έχει φανεί από νωρίς ότι η παρουσία σακχαρώδη διαβήτη αυξάνει τον κίνδυνο για COVID-19, ενώ επηρεάζει αρνητικά την έκβαση της νόσου.

Η τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού έχει ξεκινήσει για κάποιες ομάδες του πληθυσμού, με τους ειδικούς ωστόσο να αναφέρουν ότι στο τέλος θα αναγκαστεί να την κάνει όλος ο κόσμος.

Νέα ιατρική μελέτη επισημαίνει ότι τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε φλαβονοειδή συνδέονται με την εύρυθμη λειτουργία της καρδιάς και την χαμηλότερη αρτηριακή πίεση.

Το εμβόλιο κατά της Covid-19 των εργαστηρίων Pfizer/BioNTech δεν είναι «ακόμη» ανάγκη να προσαρμοστεί στις νέες παραλλαγές του κορωνοϊού που κυκλοφορούν, δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο επικεφαλής της BioNTech προκρίνοντας μάλλον μια «τρίτη δόση».

Περισσότερα Άρθρα...