notopouloy

Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος με ποστ του έκανε μια αποκάλυψη που προκαλεί .

Oπως ο ίδιος ο δημοσιογράφος αναφέρει,

"Τώρα όλα εξηγούνται! Η Κατερίνα Νοτοπούλου, που είχε προσληφθεί με μέσον στο δήμο Θεσσαλονίκης ως καθαρίστρια αλλά ουδέποτε εργάστηκε ως καθαρίστρια, έγινε υφυπουργός διότι είναι η προγονή του Στέλιου Παππά, πατέρα του Νίκου Παππά, του πραγματικού πρωθυπουργού της Ελλάδας των Συριζανέλ. Μιά οικογένεια κυβερνά την Ελλάδα και διορίζει τα παιδιά της, ακόμα κι ως υπουργούς.

Αυτή είναι η Αριστερά, που ήρθε στην εξουσία υποσχόμενη στον λαό, που υποφέρει, ότι θα καταπολεμήσει την οικογενειοκρατία και το νεποτισμό. Γιά να επιβάλλει τη δική της, ακόμα χειρότερη, οικογενειοκρατία. Προκλητικοί απατεώνες και ψεύτες..".

NewsPal.eu

tsipra skept trapoula

Έδωσε τα ρέστα του με την Κυβέρνηση ο Πρωθυπουργός.Με τους 52 υπουργούς έριξε 4 παπάδες (,Παπα-κώστα ,Παπα-νάτσιου,Παπα-γγελόπουλος,Παππάς) αλλά και έναν Ρήγα (παραπάνω από τους 4 που έχει μία τράπουλα).

Με τους 52 λοιπόν όσες και οι εβδομάδες του χρόνου θα επιχειρήσει να φθάσει μέχρι τις εκλογές του 2019 , αν ολοκληρώσει τη θητεία του.

Ακόμη λοιπόν θα πρέπει να βρει και τους δυο Τζόκερ που έχει μέσα μία τράπουλα.

Αν βέβαια... δεν παίρνει από πρέφα, τότε θα γκρεμιστεί η Κυβέρνηση, οπως ένας κακοφταγμένος Πύργος από τραπουλόχαρτα.

papakosta sfyrixtra

❱❱ Κι εκεί που νομίζαμε πως τα είχαμε δει και προπαντός τα είχαμε ακούσει όλα από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τις καταστροφικές φωτιές στην ανατολική Αττική που στοίχισαν τη ζωή σε 92 συνανθρώπους μας, ήρθε η βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Ελένη Αυλωνίτου να μας «αποτελειώσει».

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ -και πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης- υποστήριξε ούτε λίγο ούτε πολύ, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, πως υπήρξαν άνθρωποι οι οποίοι κάηκαν στο Μάτι επειδή δεν είχαν... εκπαιδευτεί να αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις!

«Υπάρχει κόσμος που δεν ξέρει, που δεν έχει εκπαιδευτεί. Το ξέρετε ότι υπάρχει κόσμος που κάηκε μέσα στη θάλασσα γιατί νόμιζε ότι θα μπει μέσα στο νερό και θα σωθεί;» ήταν η ατάκα της κυρίας Αυλωνίτου που προκάλεσε τη δικαιολογημένη αντίδραση των παρουσιαστών, με αποτέλεσμα να μην προλάβει να ολοκληρώσει την εξήγηση για την πρωτότυπη θεωρία της.

Οπως ήταν αναμενόμενο, η περίεργη «θεωρία» που ανέπτυξε η Ελένη Αυλωνίτου προσπαθώντας να αποσείσει τις κυβερνητικές ευθύνες για τα γεγονότα στο Μάτι προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες και πάρα πολλές ειρωνείες/σχόλια και στα social media.

Ούτε λόγος, βεβαίως, για τις ευθύνες των στελεχών του κόμματός της σε σχέση με την εθνική τραγωδία. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αρκέστηκε να πει πως η κυβέρνηση «έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη και θα στηρίξει αυτούς τους ανθρώπους», συμπληρώνοντας πως θα γίνει πλήρης αποκατάσταση των ζημιών.

Υστερα από όλα αυτά, εμείς δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε με τη δήλωση που είχε κάνει στο πρόσφατο παρελθόν η ίδια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την οποία διαθέτει τον συνδυασμό που... σκοτώνει: είναι ωραία, μορφωμένη και με πολιτικό λόγο (τουλάχιστον για το τελευταίο δεν χωρά η παραμικρή αμφιβολία)!

«Κρείττον του λαλείν το σιγάν», έλεγαν οι αρχαίοι. Που σημαίνει ότι σε κάποιες περιπτώσεις είναι πολύ καλύτερο να σιωπάς από το να ομιλείς.

espresso

 

Ilias Psinakis

Έως χθες το μεσημέρι, πολλοί διερωτώντο πού είναι ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, καθώς το Μάτι υπάγεται στην περιοχή του.

Πολλοί, μάλιστα, διατύπωναν κατηγορίες πως ο Ψινάκης, που βρισκόταν στη Μύκονο το περασμένο σαββατοκύριακο, προτίμησε να παραμείνει στο δημοφιλές κυκλαδίτικο νησί.

Η αλήθεια είναι πως ο δήμαρχος Μαραθώνος άργησε να εμφανιστεί, αλλά όταν εμφανίστηκε το έκανε... καλά!.

Από χθες έχει γυρίσει όλα τα κανάλια, έχει κάνει (παραπάνω από) αισθητή την παρουσία του, ενώ αποκάλυψε ότι μεταξύ των σπιτιών που κάηκαν ήταν και το δικό του.

Ουδέν σχόλιο γαι τον κύριο "δήμαρχο"! 

ellada skitso skeletos guardian

Με ένα ιδιαίτερα «γλαφυρό» σκίτσο σχολιάζει ο Guardian την έξοδο της Ελλάδας από το τρίτο πρόγραμμα οικονομικής στήριξης.

Με τίτλο «Καλά νέα: Η Ελλάδα εξέρχεται από την λιτότητα», ο σκιτσογράφος Μάρτιν Ρόουσον απεικονίζει τη χώρα μας ως έναν σκελετό που πανηγυρίζει το τέλος της μνημονιακής περιόδου.

Φόντο έχει την καμένη γη αλλά και σκιές εξαντλημένων και αποστεομένων Ελλήνων,  θέλοντας να τονίσει τις καταστροφικές επιπτώσεις της οκταετούς κρίσης στην ελληνική κοινωνία.

Μια εικόνα = χίλιες λέξεις!

 

tsipras upourgiko20181

Σε ριζικό ανασχηματισμό της κυβέρνησης φέρεται να προχωρά ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Σύμφωνα με τα Νέα Σαββατοκύριακο, «η κυβέρνηση που θα προκύψει θα είναι εκλογική» λένε οι μυημένοι επί των κυβερνητικών παρασκηνίων, ενώ ακυρώνουν την όποια συζήτηση να προσφύγει ο Πρωθυπουργός σε εκλογές τον Σεπτέμβριο.

Αυτό πρακτικά σημαίνει, όπως εξηγούν γνώστες των εσωτερικών συσκέψεων στο Μαξίμου, ότι ο ανασχηματισμός θα είναι ριζικός και θα δοθεί χώρος σε ηλικιακά νέα πρόσωπα από τη γενιά του.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, σημαντικό ρόλο αναμένεται να έχουν οι λεγόμενοι «σωματοφύλακες» του Τσίπρα. Πρόκειται για νέους ανθρώπους, μεταξύ 35-45 ετών, που έχουν τοποθετηθεί σε θέσεις-κλειδιά στην κυβέρνηση, σε κομβικές θέσεις στο κράτος, στο κόμμα και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, και θα είναι η εμπροσθοφυλακή του κυβερνώντος κόμματος στις προσεχείς εκλογές.

Αναβάθμιση θα υπάρξει με βάση τις σημερινές συζητήσεις για τον Νάσο Ηλιόπουλο, νυν υφυπουργό Εργασίας και την προϊσταμένη του υπουργό Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου που ενδέχεται να μετακινηθεί στο υπουργείο Εσωτερικών, εάν αποχωρήσει ο Σκουρλέτης.

Στο νέο σχήμα θα αναβαθμιστεί πιθανότατα και ο υφυπουργός Πολιτισμού Κώστας Στρατής, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Δημήτρης Λιάκος, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ίσως ο γενικός γραμματέας Συντονισμού Δημήτρης Παπαγιαννάκος, ο γενικός γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος και ο Φώτης Κουρμούσης κ.ά., ενώ θα αξιοποιηθούν νέα πρόσωπα, όπως ο Χρήστος Στάικος, ίσως ο Κώστας Ζαχαριάδης κ.ά.

Επίσης, στο νέο σχήμα θα τοποθετηθεί εκτός απροόπτου και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου στο πλαίσιο του «ανοίγματος» που θέλει ο Τσίπρας προς την Κεντροαριστερά, ενώ πιθανότατα θα επανακάμψει ο Νίκος Φίλης.

Από αυτούς που θα δουν την πόρτα της εξόδου, εκτός του Τόσκα, φαίνεται να είναι και ο... αναβαθμισμένος Πάνος Σκουρλέτης αλλά και ο Δ. Τζανακόπουλος που θεωρείται ο εμπνευστής της τραγικής συνέντευξης τύπου όπου με αλαζονικό ύφος μας ανακοίνωσε ότι όλα έγιναν καλώς καμωμένα παρά τους 90 νεκρούς.

Σε περίπτωση μετακίνησης του Τζανακόπουλου σε άλλο πόστο, υπουργός Επικρατείας και αρμόδιος για την κεντρική εκπροσώπηση στα ΜΜΕ θα είναι είτε ο Σκουρλέτης είτε ο Νίκος Παππάς.

Μαζί με τον Τόσκα θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα υπάρξουν και αλλαγές στην ηγεσία της Πυροσβεστικής, της Ελληνικής Αστυνομίας και πιθανότατα και του Λιμενικού. Στην έξοδο οδηγείται και ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης. Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα σκέψεις θα δημιουργηθεί είτε θέση υφυπουργού είτε αναπληρωτή υπουργού με αλλαγές στη δομή της πολιτικής προστασίας.

aftodioikisi

Σε βέρτιγκο Τσίπρας και υπουργοί μετά την ανείπωτη τραγωδία στην Αν. Αττική

 

bassios basil

O k. B. Bάσσιος

Σε πλήρη αποδόμηση φαίνεται πως βρίσκεται πλέον η παράταξη του  Χρ. Κορτζίδη στο Δ. Ελληνικό - Αργυρούπολη.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης, 18ης Ιουλίου, ανακοίνωσε εγγράφως την παραίτησή του από δημοτικός σύμβουλος άλλο ένα στέλεχος της παράταξής του!.

Πρόκειται για τον Βασίλη Βάσσιο, ο οποίος στην επιστολή παραίτησής του, μεταξύ των άλλων, δηλώνει, ότι η παραίτησή του αποτελεί συνειδητή επιλογή, ενώ ευχαριστεί όσους τον στήριξαν στην πορεία του, τους εργαζόμενους του δήμου και τα μέλη του Δ.Σ., στο οποίο ευχήθηκε τα καλύτερα για το καλό των δημοτών.

Η αποστασιοποίηση του Β. Βάσσιου από την παράταξη Κορτζίδη, τις .... αντιΣΥΡΙΖΑ πλέον θέσεις τκαι τις λαϊκίστικες πολιτικές της, ήταν ήδη εμφανής εδώ και αρκετό καιρό στις συνεδριάσεις του Δ.Σ., παρόλο ότι καταβαλλόταν προσπάθεια εκ μέρους της παράταξης Κορτζίδη αυτό να συγκαλυφθεί.

Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ο κ. Β. Βάσσιος είχε λάβει στη Δημοτική Ενότητα Ελληνικού 546 ψήφους.

Μέχρι τώρα  έχουν αποχωρήσει από την παράταξη Κορτζίδη περί τα 15 στελέχη, μεταξύ των οποίων δημοτικοί και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του!

Τι άλλο θα δούμε στην ακολουθούμενη κατηφορική πορεία και τη συνεχή απογύμνωση αυτής της παράταξης και από τα ιστορικά πλέον στελέχη της;

Ας μείνει τουλάχιστον κάποιος στο τέλος, …… να κλείσει πίσω του την πόρτα!!

παρατηρητης

Περισσότερα Άρθρα...