Μάσκες και σε εξωτερικούς χώρους, διπλές σε σούπερ μάρκετ και ΜΜΜ - Όλα τα νέα μέτρα

Παραδόθηκε αυτοβούλως πριν από λίγο στις αρχές ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ο γνωστός παρουσιαστής των "ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ"εμφανίστηκε μόνος του στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, ο οποίος αναζητείται από την Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά και τη δεύτερη καταγγελία γυναίκας.

Με ανακοίνωση του ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), γνωστοποίησε την απόφασή του να ανακαλέσει από την αγορά τρεις παρτίδες από ένα γνωστό φάρμακο για την υπέρταση.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσειςσεοδικούς άξονες της Αττικής, με διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων, θα ισχύσουν το τριήμερο 4-6 Δεκεμβρίου, λόγω της επίσημης επίσκεψης του πάπα Φραγκίσκουστην Ελλάδα.

Νέα μέτρα για την προστασία νοικοκυριών, επιχειρήσεων και αγροτών λόγω της ενεργειακής κρίσης, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού στη Βουλή.

Ο άνδρας που βρισκόταν έξω από το γυμναστήριο δέχθηκε πυροβολισμούς από αγνώστους που εξαφανίστηκαν. Για συμβόλαιο θανάτου από ανθρώπους της νύχτας κάνουν λόγο οι αρχές ασφαλείας για τη δολοφονήθηκε 45χρονου απόψε στο Γαλάτσι.

Αναστέλλεται από την ερχόμενη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου έως και Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 η απευθείας σύνδεση στα δρομολόγια του Προαστιακού του Πειραιά και της Αθήνας με Αεροδρόμιο καθώς και η σύνδεση των Λιοσίων με το Αεροδρόμιο, λόγω εργασιών αναβάθμισης του σιδηροδομικού δικτύου στο τμήμα μεταξύ Τριών Γεφυρών και Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών (ΣΚΑ).

Περισσότερα Άρθρα...