Δικογραφία για επίθεση σε αστυνομικές δυνάμεις αλλά και για φθορές σε οχήματα ανυποψίαστων πολιτών σχημάτισαν οι αστυνομικοί για δύο από τους τρεις συλληφθέντες των επεισοδίων νωρίς το βράδυ της Δευτέρας στην οδό Πανόρμου.

Εκτός λειτουργίας οι ηλεκτρονικές υπηρεσίας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Μαρτίου 

Σεισμός 5,9 Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός έγινε 21 χλμ νότια νοτιοδυτικά της Ελασσόνας με εστιακό βάθος 10 χλμ.

Σε 48ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση προσέρχονται από αύριο Τρίτη τα ξημερώματα 13 ναυτεργατικά σωματεία, με αποτέλεσμα τα περισσότερα πλοία της ακτοπλοϊας να παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια της χώρας. Ζητούν καθολική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, δημόσια εκπαίδευση, αναβάθμιση των υποδομών, προσλήψεις προσωπικού, βελτίωση της υλικοτεχνικής βάσης και της διδακτέας ύλης.

Έκπληξη και ανησυχία προκάλεσε χθες στους σεισμολόγους ο νέος ισχυρός μετασεισμός, που άγγιξε τα 6 Ρίχτερ, στην Ελασσόνα.

Στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου (κόκκινο), εντάσσονται από σήμερα στις 6 το πρωί και ώς τη Δευτέρα 8 Μαρτίου στις 6 το πρωί, οι εξής περιοχές: οι Περιφερειακές Ενότητες Λευκάδας, εκτός του Μεγανησίου, Θεσπρωτίας, Σύρου, Σάμου, Ηρακλείου και Κορινθίας, καθώς και οι δήμοι Αρταίων, Διδυμότειχου, Λοκρών, Αμφιλοχίας.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης κοντά στη Θήβα στις 05:04, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Περισσότερα Άρθρα...