Ανατροπή στην περίπτωση «παράλυσης» του γιατρού στην Κέρκυρα μετά τη χορήγηση της δεύτερης δόσης εμβολίου. Ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος προχώρησε σε μία σοβαρότατη καταγγελία.

Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο λεκανοπέδιο Αττικής και στην Πελοπόννησο, έπειτα από τις εκτεταμένες διακοπές που σημειώθηκαν λίγο μετά τις 23:00 χθες Κυριακή εξαιτίας πυρκαγιάς στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης (ΚΥΤ) Κουμουνδούρου του ΑΔΜΗΕ στον Ασπρόπυργο. 

Σε άμορφη μάζα μετατράπηκε τριώροφο ξενοδοχείο στην Καστοριά από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Νέα σεισμική δόνηση αυτή τη φορά 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ «χτύπησε» ανοιχτά της Μυτιλήνης το πρωί της Δευτέρας. Είχαν προηγηθεί άλλοι τρεις σεισμοί ανάλογης έντασης στην ίδια περιοχή.

Και επίσημα ανοιχτά τα σχολεία όπως ανακοίνωσε η κ. Παπαευαγγέλου στην ενημέρωση για τα μέτρα κατά του κορονοϊού. Συνεπώς παραμένουν ανοιχτά νηπιαγωγεία, δημοτικά και γυμνάσια σε όλη τη χώρα, ενώ στις κόκκινες περιοχές παραμένουν κλειστά τα λύκεια, λειτουργώντας με τηλεκπαίδευση.

Περισσότερα από 300 κιλά καθαρής κοκαΐνης κατάσχεσαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το γραφείο D.E.A. Αθηνών

Περισσότερα Άρθρα...