Υψηλότερο επίδομα ανεργίας που θα είναι συνδεδεμένο με τον μισθό που λάμβανε ο άνεργος πριν απολυθεί θα λαμβάνουν στο άμεσο μέλλον περίπου 20.000 άνεργοι, ενώ αύξηση θα υπάρξει και στον αριθμό αλλά και στο ύψος του επιδόματος μακροχρόνιας ανεργίας σε περίπου 10.500 δικαιούχους. 

Mεγάλη Προκήρυξη και πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά χιλίων εξακοσίων σαράντα εννέα (1.649) ατόμων για την κάλυψη αναγκών σε Υπηρεσίες αρμοδιότητας της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων & Πολιτιστικής Κληρονομιάς, του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Σε εφαρμογή θέτει ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, το σύστημα πολυετούς προγραμματισμού προσλήψεων στη Δημόσια Διοίκηση για τα έτη 2023 - 2027, με γνώμονα τη βελτίωση του συντονισμού για τη μακροπρόθεσμη στελέχωση του Δημοσίου. 

Ξεκινά σήμερα η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για το Πρόγραμμα «Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 25.000 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/ συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων» οκτάμηνης διάρκειας, με τη δημοσίευση της σχετικής πρόσκλησης από τον ΟΑΕΔ και την ανάρτησή της στον διαδικτυακό τόπο του Οργανισμού (www.oaed.gr).

Το Μουσείο Ακρόπολης ανακοινώνει την πρόσληψη εποχικού προσωπικού, συνολικά δώδεκα (12) ατόμων, κατηγορίας τεχνολογικής εκπαίδευσης (ΤΕ) με ειδικότητα ΤΕ Ταμίες και Υπάλληλοι Έκδοσης Εισιτηρίων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μήνες), για την κάλυψη εποχικών – παροδικών αναγκών.

Το εργοστάσιο της Παπαστράτος στον Ασπρόπυργο, εδώ και πολύ καιρό, δεν παράγει τσιγάρα αλλά μόνο προϊόντα θερμαινόμενου καπνού, τα οποία η Philip Morris προσπαθεί να προωθήσει σε όλο τον κόσμο.

Το ΑΣΕΠ καλεί τους υποψηφίους που περιλαμβάνονται στις πίνακες για την προκήρυξη 8Κ/2021 για την προκήρυξη μόνιμων προσλήψεων.

Περισσότερα Άρθρα...