Ο Κώστας Παπανικολάου αποδείχθηκε όσο ψύχραιμος χρειαζόταν, έβαλε δύο βολές στα 3'' για το τέλος και χάρισε στην Εθνική τη νίκη απέναντι στην Τουρκία (72-71) σε παιχνίδι - θρίλερ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Μία σειρά διατάξεων, που αυστηροποιούν το νομικό πλαίσιο αντιμετώπισης της οπαδικής βίας, παρουσιάστηκε σήμερα από τους υπουργούς Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, και Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, και τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν δυναμική υποστήριξη από περίπου 50 οπαδούς τους στις εξέδρες του Mediolanum Forum και στο φινάλε του αγώνα μπάσκετ που τους βρήκε θριαμβευτές επί της Αρμάνι, χειροκρότησαν το κοινό τους. 

Η 25η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε, με τη μάχη για την είσοδο στην οκτάδα, αλλά και για το πλεονέκτημα έδρας να συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Βαριά «καμπάνα» επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ για τα θλιβερά επεισόδια που έγιναν στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με τον Άρη (0-1).

Ο Κώστας Γκελαούζος ήταν ο μεγάλος νικητής στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και με χρόνο 2:16.49 έσπασε το ρεκόρ διαδρομής που κατείχε ο Νίκος Πολιάς από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Περισσότερα Άρθρα...