Όλα έγιναν το πρωί της Τρίτης, 02.06.2020, όταν μια φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στην Βούλα, με την συνέχεια να είναι τραγική.

troxaio voula
Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με μια 19χρονη κοπέλα νεκρή και μια 25χρονη σοβαρά τραυματισμένη, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Βούλα.
 
Ιδιωτικής χρήσεως αυτοκίνητο εξετράπη από την πορεία του και προσέκρουσε σε δένδρο, στο ύψος του ΠΙΚΠΑ Βούλας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 19χρονη συνοδηγός και να τραυματιστεί βαριά η οδηγός, 25 ετών, η οποία διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με την Τροχαία, στο Ασκληπιείο Βούλας, παρά το γεγονός πως δεν εφημέρευε.
 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 19χρονη σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ η 25χρονη έχει μεταφερθεί για περαιτέρω νοσηλεία στον Ευαγγελισμό.

Νοσοκομειακές πηγές αναφέρουν ότι η 25χρονη που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είναι βαρύτατα τραυματισμένη με πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Για το τραγικό συμβάν διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία, που εξετάζει ως πιθανότερα αίτια την ολισθηρότητα του δρόμου λόγω της βροχόπτωσης σε συνδυασμό με την ταχύτητα.

pr thema

Μαφιόζικη εκτέλεση επιχειρηματία στη Βούλα: Συμβόλαιο θανάτου βλέπει η αστυνομία πίσω από την εκτέλεση στην οδό Δωδεκανήσου στη Βούλα το βράδυ της Παρασκευής.

Επεισοδιακό το βράδυ της Κυριακής (22.03.2020) στη Βούλα. Νεαρός προκάλεσε αναστάτωση και έστειλε σε… καραντίνα 14 αστυνομικούς!

Όλα έγιναν γύρω στις 23:00 το βράδυ της Κυριακής στη Βούλα. Νεαρός μεθυσμένος Άγγλος που «έσπασε» την καραντίνα, βγήκε στο δρόμο και άρχισε να σπάει καθρέφτες αυτοκινήτων και να φωνάζει «φέρτε φάρμακα να πιώ, έχω κορονοϊό».

Ειδοποιήθηκε από κατοίκους η αστυνομία και στο σημείο βρέθηκε ομάδα ΔΙΑΣ, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν, μάταια, να σταματήσουν τον νεαρό.

Εκείνος ήταν σε έξαλλη κατάσταση και τους έφτυνε, συνεχίζοντας να φωνάζει πως έχει κορονοϊό!

Αφού κατάφεραν να τον συγκρατήσουν, τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα αλλά κι εκεί όποιος προσπαθούσε να τον ηρεμήσει και να τον πλησιάσει, τον έφτυνε στο πρόσωπο!

Διατάχθηκε ο εγκλεισμός του νεαρού σε ψυχιατρικό ίδρυμα, ενώ ενημερώθηκε για το περιστατικό και ο ΕΟΔΥ, ο οποίος συνέστησε σε 14 αστυνομικούς να μείνουν σε καραντίνα επτά ημερών.

Εξέταση θα γίνει και στον νεαρό από κλιμάκιο του Οργανισμού.

newsit

dimarxeio bbb

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει τη μερική προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής ων λεωφορειακών γραμμών 117 ΓΛΥΦΑΔΑ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΒΑΡΗ και 122 ΣΤ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΣΑΡΩΝΙΔΑ, λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου στο Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, την Κυριακή 22/12/2019 και για το χρονικό διάστημα από τις 08:30 έως και τις 12:00, ως εξής :

  • ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ 117

Προς Κόρμπι:

Από λεωφόρο Κ. Καραμανλή, αριστερά λεωφόρο Βάρης, συνέχεια λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, δεξιά Αναργυρούντος, δεξιά Δυρραχίου, συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή.

Προς Γλυφάδα:

Από Δυρραχίου, αριστερά Αναργυρούντος, αριστερά λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, συνέχεια λεωφόρο Βάρης, δεξιά λεωφόρο Κ. Καραμανλή, συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή.

  • ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ 122

Προς Σαρωνίδα:

Από λεωφόρο Κ. Καραμανλή, αριστερά λεωφόρο Βάρης, συνέχεια λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, δεξιά Αναργυρούντος, δεξιά πλατεία Βάρης, δεξιά Βάκχου, συνέχεια Βασ. Κωνσταντίνου, αριστερά λεωφόρο Σουνίου, συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή.

Προς σταθμό μετρό Ελληνικό:

Από λεωφόρο Σουνίου, δεξιά Βασ. Κωνσταντίνου, συνέχεια Βάκχου, αριστερά Αναργυρούντος, αριστερά λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, συνέχεια λεωφόρο Βάρης, δεξιά λεωφόρο Κ. Καραμανλή, συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή.

Περισσότερα Άρθρα...