sxoliko troxaio 

Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο σημειώθηκε λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι της Δευτέρας (04/11) στην περιοχή της Βούλας, στη συμβολή των οδών Κρήνης και Σπετσών

Πέντε παιδιά τραυματίστηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία, όταν το σχολικό λεωφορείο ιδιωτικού παιδικού σταθμού, στο οποίο επέβαιναν εννέα παιδιά συνολικά, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στη συμβολή των οδών Κρήνης και Σπετσών, στη Βούλα.

Τα παιδιά διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο «Παίδων», ενώ για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στη συνέχεια στο ίδιο νοσοκομείο και τα υπόλοιπα τέσσερα.

Τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού που εδρεύει στη Βούλα είναι προσχολικής ηλικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από την Τροχαία, το ατύχημα συνέβη όταν αυτοκίνητο παραβίασε το STOP και συγκρούστηκε με το σχολικό.

Στο σχολικό επέβαιναν εννέα παιδιά ηλικίας 3 έως 6 ετών, τα οποία μετά το ατύχημα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων. Και τα εννέα φορούσαν ζώνη, ωστόσο από τη σύγκρουση χτύπησαν στο σκληρό μέρος των μπροστινών καθισμάτων.

Τέσσερις από τους μαθητές εξετάστηκαν προληπτικά και επέστρεψαν στο σπίτι τους, ενώ οι δύο θα παραμείνουν για επιπλέον εξετάσεις, καθώς έχουν χτυπήματα στο κεφάλι.

Την ίδια ώρα, καλά στην υγεία του είναι και το παιδί που επέβαινε στο ΙΧ, το οποίο εξετάστηκε από τους γιατρούς και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του.

Η δήλωση του Διοικητή του «Νοσοκομείου Παίδων»

Όπως δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου, Εμμανουήλ Παπασάββας, τα δύο παιδιά -ένα κοριτσάκι τριών ετών και ένα αγοράκι τεσσάρων ετών- θα παραμείνουν για νοσηλεία.

Το κοριτσάκι φέρει θλαστικό τραύμα μετώπου, ενώ το αγοράκι εκδορές και μώλωπες στο πρόσωπο.

Τα υπόλοιπα επτά παιδιά του λεωφορείου, που διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, πήραν εξιτήριο.

peripoliko apoklismos dromou
Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια αδίστακτων κακοποιών έζησε ένας 74χρονος μέσα στο σπίτι του στη Βούλα.
Οι Γεωργιανοί ληστές, αφού τον βασάνιζαν επί 5 ώρες και του έσπασαν το χέρι, τα δόντια και τη μύτη μέχρι να τους αποκαλύψει που έχει τα χρήματα, έφυγαν με λεία χιλιάδων ευρώ.

Οι άκρως επικίνδυνοι ληστές είχαν παραβιάσει το σπίτι του ηλικιωμένου και τον περίμεναν να επιστρέψει. Όταν εκείνος μπήκε στο διαμέρισμα λίγο μετά τις 10 το βράδυ του Σαββάτου, οι τρεις κακοποιοί τον ακινητοποίησαν και τον έγδυσαν.

Στη συνέχεια, του φόρεσαν μια σακούλα στο κεφάλι, τον μετέφεραν στη μπανιέρα και αφού τη γέμισαν με νερό, τον υπέβαλαν σε εικονικό πνιγμό μέχρι να τους αποκαλύψει αν έχει χρηματοκιβώτιο και πού βρισκόταν, αδιαφορώντας για το εάν τον σκοτώσουν.

Ο ηλικιωμένος από την πρώτη στιγμή αποκάλυψε το μέρος όπου βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο δίνοντας στους ληστές χιλιάδες ευρώ και μεγάλη ποσότητα χρυσού. Εκείνοι όμως θεωρούσαν πως στο σπίτι υπήρχαν και αλλά χρήματα και άνοιξαν τρύπες ακόμη και στους τοίχους.

Σύμφωνα με τον ηλικιωμένο δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι του.

Οι δράστες έδειξαν ιδιαίτερη σκληρότητα, ενώ φρόντισαν να ξηλώσουν και να πάρουν μαζί τους και το καταγραφικό στο οποίο υπήρχε όλο το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στο σπίτι.

Ο 74χρονος τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί χέρι που του έσπασαν οι ληστές.

Δείτε το βίντεο:

kaboyri megalo

Την άτυχη γυναίκα ανέσυραν οι Λιμενικοί στην παραλία του Μεγάλου Καβουριού στην Αττική.

Η άτυχη γυναίκα που είναι ελληνικής καταγωγής ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τους άνδρες του Λιμενικού.

Η 66χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Αγνωστα παραμένουν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από το εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Θρίλερ στον Αλιμο: Μυστήριο με πτώμα άνδρα σε παραλία

Τη σορό ενός άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, εντόπισε το πρωί το Λιμενικό στη θαλάσσια περιοχή του Αλίμου.

Η σορός μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου και θα υποβληθεί σε νεκροψία – νεκροτομή. Το Λιμενικό διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/mystirio-me-ptoma-andra-ston-alimo

peripoliko apoklismos dromou

Στον ανακριτή οδηγήθηκε η 32χρονη που κατηγορείται για την πτώση του 39χρονου συντρόφου της από το μπαλκόνι του σπιτιού τους στην Βούλα.

Την ίδια ώρα νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την περίεργη αυτή υπόθεση. Ο δικηγόρος της 32χρονης, Βασίλης Νουλέζας, μιλώντας στην εκπομπή "μαζί Σου" με την Τατιάνα Στεφανίδου είπε ότι είχε προηγηθεί καυγάς ανάμεσα στο ζευγάρι και υποστήριξε ότι για τίποτα απ’ ότι συνέβη δεν ευθύνεται η 32χρονη.

Είπε ακόμα ότι ο 39χρονος είχε καταναλώσει αλκοόλ και είχε πάρει κοκαΐνη και ότι κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και στο παρελθόν. «Δεν είχε λόγο να τον σπρώξει. Η κοπέλα ήθελε να προστατευθεί. Είναι 57 κιλά και ο άνδρας αυτός ζυγίζει πάνω από 100 κιλά. Ο καυγάς έγινε μέσα στο σπίτι και το μπαλκόνι το είχε κλειδώσει. Η σχέση τους ήταν θυελλώδης και είχε σκαμπανεβάσματα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο 39χρονος κατονόμασε ως υπαίτια για την πτώση του την 32χρονη Ελληνολιβανέζα σύντροφό του. Το περίεργο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Ο άνδρας, που βρέθηκε πεσμένος στον κήπο της πολυκατοικίας, κατάφερε να συρθεί μέχρι το αυτοκίνητό του που ήταν σταθμευμένο εκεί και κάλεσε από το κινητό του τηλέφωνο το ΕΚΑΒ. Όταν το θύμα παρελήφθη από το ΕΚΑΒ, φέρεται να είπε ότι «εκείνη φταίει που έπεσα».

newsit

asthenoforo

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι στην παραλιακή, στο ύψος του κέντρου Bo στη Βούλα.

Στο τροχαίο έχουν εμπλακεί ένα όχημα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και μια μοτοσικλέτα.

Aυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο οδηγός της μοτοσικλέτας είναι νεκρός ενώ ο οδηγός του οχήματος φέρει ελαφρά τραύματα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από την Αστυνομία, το φορτηγό του δήμου εκινείτο στην οδό Ζεφύρου, ενώ ο άτυχος οδηγός της μοτοσικλέτας στην παραλιακή λεωφόρο με κατεύθυνση από τη Βούλα προς τη Γλυφάδα. Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να βρει τον θάνατο ο άτυχος άντρας, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 27χρονος από την Αλβανία δεν φορούσε κράνος. Μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, αλλά δυστυχώς ήταν αργά, καθώς είχε χάσει τη ζωή του.

makris karyda

Ο Βούλγαρος εκτελεστής θεωρείται βασικός ύποπτος για την δολοφονία που συντάραξε το πανελλήνιο. Προσήχθη και ανακρίνεται για την δολοφονία του Γιάννη Μακρή τον Οκτώβριο του 2018 στη Βούλα.

Ο Γιάννης Μακρής έπεσε νεκρός έξω από το σπίτι του στις 31 Οκτωβρίου 2018. Κάμερες ασφαλείας είχαν καταγράψει καρέ - καρέ την δολοφονία του Μακρή.

Ένας σκληρός Βούλγαρος εκτελεστής είναι στα χέρια της αστυνομίας και ανακρίνεται για την δολοφονία του Γιάννη Μακρή τον Οκτώβριο του 2018 στην Βούλα. Ο άνθρωπος αυτός σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr προσήχθη και ανακρίνεται εδώ και ώρες για την δολοφονία που απασχόλησε την ελληνική αλλά και την αυστραλιανή κοινή γνώμη.

Ο Γιάννης Μακρής έπεσε νεκρός στις 31/10/2018 μπροστά στο σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας. Ο ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας εκτελέστηκε την ώρα που τα παιδιά του ήταν μέσα στο σπίτι και η σύζυγός του, το γνωστό μοντέλο και πρωταγωνίστρια ριάλιτι, Βικτώρια Καρύδα ήταν σε επίδειξη μόδας και έμαθε το τραγικό περιστατικό.

Ο δολοφόνος του 46χρονου Γιάννη Μακρή, είχαν στήσει καρτέρι. Η ώρα που έγινε το περιστατικό δείχνει ότι οι δράστες περίμεναν το θύμα να βγει από το σπίτι μαι αυτό οδηγεί ίσως στο συμπέρασμα πως γνώριζαν ότι ο 46χρονος εκείνη την ώρα θα έφευγε από το σπίτι για να πάει στα εγκαίνια της νέας επιχείρησης φύλαξης και καθαρισμού κτηρίων που είχε ανοίξει στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Αυτό επίσης οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι δράστες ήξεραν καλά τόσο τις κινήσεις όσο και την επιχειρηματική του δραστηριότητα.

Επεισοδιακή η σύλληψη του Βούλγαρου εκτελεστή του Γιάννη Μακρή

Οι αρχές, που δεν σταμάτησαν λεπτό να ψάχνουν τον δολοφόνο του ελληνοαυστραλού επιχειρηματία, έφτασαν στα ίχνη του μετά από έρευνες μηνών και τον εντόπισαν όχι μακριά από το σημείο που εκτέλεσε τον Γιάννη Μακρή. Οι αστυνομικοί, μετά από ώρες παρακολουθήσεων εισέβαλλαν το βράδυ της Τρίτης σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύλληψη δεν ήταν εύκολη υπόθεση για τις αρχές. Ο Βούλγαρος αντιστάθηκε στους αστυνομικούς και προσπάθησε να διαφύγει με ένα αυτοκίνητο αλλά έπεσε πάνω στα αυτοκίνητα της ασφάλειας και τελικά συνελήφθη.

Ο Βούλγαρος ανακρίνεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ το πρωί της Παρασκευής θα γίνει η αναλυτική παρουσίαση της υπόθεσης.

Ο κατά τους αστυνομικούς ιδιαίτερα σκληρός Βούλγαρος εκτελεστής – επαγγελματίας του είδους κατά τις αρχές – φέρεται να σκότωσε τον Γιάννη Μακρή στις 31/10/2018 μπροστά στο σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας. Ο ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας εκτελέστηκε την ώρα που τα παιδιά του ήταν μέσα στο σπίτι και η σύζυγός του, το γνωστό μοντέλο και πρωταγωνίστρια ριάλιτι, Βικτώρια Καρύδα ήταν σε επίδειξη μόδας και έμαθε το τραγικό περιστατικό.

Είναι λένε τόσο σκληρός που δεν λέει στους αστυνομικούς ούτε το όνομά του. Και για τον λόγο αυτό οι ελληνικές αρχές του έχουν πάρει δακτυλικά αποτυπώματα και τα έχουν στείλει στην Βουλγαρία για να μάθουν ποιος είναι.

newsit

atm anatinaxi

Άγνωστοι προκάλεσαν έκρηξη σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών στη Βάρη και αφαίρεσαν κασετίνες με άγνωστο χρηματικό ποσό.

Η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 03.00 του Σαββάτου σε ATM, το οποίο βρισκόταν στην πρόσοψη σούπερ μάρκετ επί της Λεωφόρου Βάρης - Κορωπίου και Κερκύρας.

Οι δράστες αφαίρεσαν τις κασετίνες με άγνωστο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στο μηχάνημα και την πρόσοψη του καταστήματος.

Περισσότερα Άρθρα...