fidi

Συναγερμός, λόγω… φιδιού, έχει σημάνει στο κτίριο του Δημαρχείου των 3Β (Βούλα, Βάρη, Βουλιαγμένη), καθώς έχει ξεκινήσει μια εκτεταμένη επιχείρηση τα τελευταία 24ωρα, προκειμένου να εντοπιστεί και να «συλληφθεί» ένα ερπετό που έχει εισέλθει στο κτίριο.

Το φίδι, όπως γράφει το atticacoast.gr, εντοπίστηκε στις αρχές της βδομάδας, μετά της Παναγίας, από 2 υπαλλήλους όπου εμβρόντητοι είδαν ένα σχετικά υπολογίσιμων διαστάσεων ερπετό να «σέρνεται» σε ένα διάδρομο του κτιρίου .

Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι και ξεκίνησε το κυνηγητό του ερπετού.

Στο κτίριο του Δημαρχείου , τα τελευταία 24ωρα μπαινοβγαίνουν γεωπόνοι, ειδικά εκπαιδευμένα άτομα, που προσπαθούν να εντοπίσουν το ερπετό και «στήνουν παγίδες» για το «συλλάβουν» σε όλο το κτίριο.

bbb meleti paraliakoy metopou

Μια διδακτική διαδρομή που θα διατρέχει το παραλιακό μέτωπο της πόλης θα γίνει πόλος έλξης για πολίτες και επισκέπτες

Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε η μελέτη που αφορά στην υλοποίηση του συνολικού σχεδιασμού για την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου ΒΒΒ.

Η συγκεκριμένη μελέτη αποτελεί απαραίτητο «εργαλείο», προκειμένου ο Δήμος BBB να μπορέσει να προχωρήσει στην υλοποίηση του μακροχρόνιου σχεδιασμού του, που είναι να αναλάβει ο ίδιος τη διαχείριση του παραλιακού μετώπου που βρίσκεται στα όρια του Δήμου και συνδέεται άρρηκτα με τη φυσιογνωμία και την ταυτότητα της περιοχής.

Πρόκειται για ένα μοναδικό έργο που θα αναδείξει τη φυσική ομορφιά και την πολιτιστική κληρονομιά  του τόπου, αλλά και τον κοινωνικό χαρακτήρα του παραλιακού μετώπου με τη διασφάλιση της ελεύθερης πρόσβασης για όλους τους πολίτες.

Σύμφωνα με τη μελέτη το έργο περιλαμβάνει ήπιες παρεμβάσεις με τη δημιουργία μιας «διδακτικής διαδρομής»  που θα αφορά στο περιβάλλον και στην ανάδειξη των αρχαιοτήτων με:

  • την κατασκευή ενός ενιαίου πεζόδρομου και ποδηλατόδρομου που θα ξεκινά από το όριο μας στη Βούλα και θα καταλήγει στην ελεύθερη παραλία της Βάρκιζας,
  • τη δημιουργία Βοτανικού Πάρκου στη Βούλα και την ανάδειξη του δικού μας Φρυγανότοπου στη Βάρκιζα,
  • τη διαμόρφωση οικολογικών πάρκων με εσωτερικές διαδρομές περιπάτου και ποδήλατου και την κατασκευή πρότυπων παιδικών χαρών,
  • την κατασκευή ήπιων αθλητικών και πολιτιστικών εγκαταστάσεων όπως κολυμβητήριο, υπαίθρια γυμναστήρια, ανοικτό θέατρο και θερινό κινηματογράφο στην Α΄ πλαζ και το Κάμπινγκ της Βούλας,
  • την ανάδειξη των αρχαιοτήτων που βρίσκονται στο παραλιακό μας μέτωπο και
  • την υπογειοποίηση τμημάτων της παραλιακής λεωφόρου για να ενωθεί η πόλη με τη θάλασσα.

Όπως σημείωσε ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας –Βουλιαγμένης Σπύρος Πανάς «το Σχέδιο μας για το παραλιακό μέτωπο της πόλης είναι όραμα ζωής.

Επιδίωξή μας είναι το «άνοιγμα» της πόλης στην θάλασσα, με τη δημιουργία ενός ενιαίου παραλιακού μετώπου, από τη Βούλα έως τη Βάρκιζα, η συνολική αναβάθμισή του παραλιακού μετώπου, με κεντρικό κριτήριο την «πράσινη» ανάπλαση και τις ήπιες διαμορφώσεις και η απόδοσή των παραλιών στο Δήμο και κατ’ επέκταση στους κατοίκους και στους επισκέπτες της πόλης με ελεύθερη πρόσβαση στη θάλασσα.

Θέλουμε το παραλιακό μέτωπο να αποκτήσει ενιαίο χαρακτήρα και αισθητική, που θα αποτελεί σημείο αναφοράς όχι μόνο για την Αττική, αλλά για όλη την Ελλάδα με την υιοθέτηση ενός μοντέλου ανάδειξης και αξιοποίησης,  όπου τον πρώτο λόγο θα τον έχουν οι τοπικές κοινωνίες».

konstantellos

Επικυρώθηκε με την υπ’ αριθμ. 897/2014 απόφαση, από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών το εκλογικό αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών της 25ης Μαΐου, βάσει του οποίου ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ανακηρύχθηκε και επίσημα Δήμαρχος του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Η απόφαση αυτή βάζει κατ’ αρχάς τέλος στις φήμες που κυκλοφορούν στην πόλη τις τελευταίες εβδομάδες ότι δήθεν ήδη υπάρχει κάποια ανατροπή του αποτελέσματος, και επιβεβαιώνει πλήρως τους ισχυρισμούς του κ. Κωνσταντέλλου ότι θα επικυρωθεί υπέρ του η εκλογική νίκη. 

Στην απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, εκτός από τον νέο Δήμαρχο ανακηρύχθηκαν και όλα τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και οι συνθέσεις των τριών τοπικών συμβουλίων της πόλης. Βάσει λοιπόν των επίσημων αποτελεσμάτων, το νέο

Δημοτικό Συμβούλιο θα αποτελείται από τους:

Δήμαρχος: Κωνσταντέλλος Γρηγόρης 

Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημοτικής Ενότητας Βάρης:

Πλειοψηφία:

Βαδάσης Χρήστος 
Μπραϊμνιώτη Μαρία 
Παπαμιχαήλ Βασίλειος 
Αργυροπούλου Λυδία 
Μιχαλόπουλος Βασίλειος 
Βάσης Νικόλαος 
Ζυγούρης Νικόλαος 
Δήμας Ιωάννης 
Σφέτσας Κωνσταντίνος 

Μειοψηφία:

Αργυρουδάκης Ελευθέριος 
Δρόσος Παρασκευάς 

Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημοτικής Ενότητας Βούλας:

Πλειοψηφία:

Σωτηρόπουλος Παναγιώτης 
Καραγιάν Ωσαννά 
Ψαλλίδας Νικόλαος 
Βαμβασάκης Δημοσθένης 
Τσιριγώτη Ηλέκτρα 
Ανδριόπουλος Μιχαήλ 
Καγεώργης Γρηγόριος 
Χατζηστεφάνου Φιλάρετος 
Κασιδόκωστας Παντελής 
Αγαλιώτης Ιωάννης 

Μειοψηφία:

Σπύρος Πανάς 
Σίνα - Χόβρη Μαρία 
Μπελετσιώτης Δημήτριος 
Κιούκης Δημήτριος 
Δαβάκης Δημήτρης 
Βαλάτας Σπυρίδων 
Ματόπουλος  Θάνος 
Δόγκας Δημοσθένης
Πασακυριάκος Κώστας

Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημοτικής Ενότητας Βουλιαγμένης:

Πλειοψηφία:

Γεωργουλόπουλος Διονύσης

Μειοψηφία:

Κοντονής Διονύσης
Κασιδόκωστας Νικόλαος

Η σύνθεση του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Βάρης:

Πλειοψηφία:

Κανέλλου Μαίρη
Ασκούνης Παναγιώτης
Τσολομύτης Παντελής
Καλύβας Ιωάννης
Κληρονόμος Κωνσταντίνος
Μελέτη Κωνσταντίνα – Ελένη
Καζούρης Ευστράτιος

Μειοψηφία:

Πανταλάκη Παρασκευή
Τριβυζάς Σπύρος
Μακρή Ζωή
Ματθαίου Άννα

Η σύνθεση του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Βούλας:

Πλειοψηφία:

Κουρεντζή Νατάσα
Αμπελικάκη – Περράκη Βασιλική
Κορωναίος Παναγιώτης
Ραγκούσης Θεόδωρος
Κοτρώτσου Ράνια
Καφετζόπουλος Νίκος
Ζερβός Φίλιππος

Μειοψηφία:

Αγγελοπούλου Δέσποινα
Πανταζή Σταματίνα
Δεκούλου Μαρίνα
Βαρδαβάς Εμμανουήλ


Η σύνθεση του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης:

Πλειοψηφία:

Λεντή - Τομοπούλου Άννα
Κοκολέτσος Γεώργιος
Μαντακίδης Ιωάννης

Μειοψηφία:

Σταμάτης Θεολόγος
Λυκιαρδοπούλου Βαλεντίνη

Ο νέος Δήμαρχος και η νέα Δημοτική Αρχή θα ορκιστούν την Κυριακή 31 Αυγούστου και θα αναλάβουν καθήκοντα την 1 Σεπτεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν δικαίωμα να ασκήσουν ένσταση κατά της απόφασης, η οποία θα συζητηθεί από το πολυμελές Πρωτοδικείο Πειραιώς, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο κ. Κωνσταντέλλος έχει εκφράσει την επιθυμία του, εφ’ όσον κατατεθούν ενστάσεις, να συζητηθούν και να κριθούν πριν την 1η Σεπτεμβρίου προκειμένου να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα χωρίς να υπάρχει κάποια εκκρεμοδικία.

Μετά την έκδοση της δικαστικής απόφασης ανακήρυξης της νέας  Δημοτικής  Αρχής  της πόλης, ο κ. Κωνσταντέλλος δήλωσε:
«Η δημοσίευση της επίσημης δικαστικής απόφασης που ανακηρύσσει την παράταξη μας σε νέα Δημοτική Αρχή της πόλης μας, διαψεύδει κατ´ αρχάς τους κατευθυνόμενος επιτήδειους που για ίδιον όφελος διέδιδαν ότι το αποτέλεσμα των πρόσφατων δημοτικών εκλογών έχει ανατραπεί, επικαλούμενοι μάλιστα δήθεν πληροφορίες από «δικαστικούς κύκλους».

Εμείς δεν διαθέτουμε τέτοιου είδους πληροφορίες, ούτε παραπληροφορούμε την κοινωνία. Δηλώνουμε πίστη στη δημοκρατία σεβόμενοι την ετυμολογία των συμπολιτών μας και  το εκλογικό αποτέλεσμα και πάνω από όλα τους θεσμούς. Είμαστε σίγουροι ότι η μόνη ουσιαστική νικήτρια από αυτή τη δημοτική αντιπαράθεση  θα πρέπει να είναι η πόλη μας, η οποία είναι σημαντικότερη από την προσωπική επικράτηση του οποιουδήποτε υποψηφίου. Θα συνεχίσουμε λοιπόν με πραότητα και σοβαρότητα να σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα του Δήμου με πνεύμα ενωτικό για την κοινωνία και δημιουργικό για την πόλη.

Καλούμε όλα τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να πράξουν το ίδιο βοηθώντας στην εξεύρεση λύσεων για τα πολλά προβλήματα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε.»

vouliagmeni polo korasides
 
 
Η Βουλιαγμένη είναι η νέα πρωταθλήτρια στην κατηγορία Νεανίδων του πόλο, επικρατώντας του Ολυμπιακού με 12-10 στα πέναλτι (9-9 κανονική διάρκεια, 3-1 τα πέναλτι).

Μετά από συγκλονιστικό τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό, που ολοκληρώθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, ο ΝΟΒ «καθάρισε» τον τίτλο και επέστρεψε στην κορυφή της κατηγορίας.

Τα πέναλτι, όπου πρωταγωνίστρια αναδείχθηκε η τερματοφύλακας του ΝΟΒ Νιόβη Ζοφώλη, που έπιασε δύο.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 9-9 (12-10 μετά τα πέναλτι):

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-3, 2-2, 4-3, 2-1, πέναλτι 3-1

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση): Ζοφώλη Ν., Βαρελίδη 1, Χυδιριώτη, Μαυρωτά Ιφ. 1, Πρωτόπαππα, Ξενάκη 5, Μαυρωτά Αμ., Ζοφώλη Β, Μαστροκάλου, Ντάσιου 3, Σελετοπούλου 2, Αντωνιάδη, Ιωαννίδη, Κοκκινάκη, Πράππα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιάννης Μπενόπουλος): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελευθ. 6, Κουντούρη, Δουρέκα Α., Πρέκα, Σαφέτη, Καλογεράκου 1, Λογοθέτη 1, Πέττα, Πλευρίτου Βασ. 2, Γκούζουλα, Εξαρχάκου Σ., Δουρέκα Στ., Εξαρχάκου Στ., Λιαπάκη

sportfm

areios pagos

Τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι θα ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης για το ποιος θα είναι τελικά ο νέος  δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Η δικάσιμος που θα κρίνει την εκλογή ορίστηκε μία ημέρα μετά την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής.

Οι πρωτοδίκες στο  εκλογοδικείο Πειραιά θα εξετάσουν τα ευρήματα της επανακαταμέτρησης μετά από ένσταση για το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Μαϊου που είχε καταθέσει ο συνδυασμός του απερχόμενου δημάρχου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Σπύρου Πανά, ενώ η τελική απόφαση αναμένεται στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι νικητής των εκλογών ανακηρύχθηκε ο συνδυασμός του Γρ. Κωνσταντέλλου με 12 ψήφους διαφορά.

Η επανακαταμέτρηση τελείωσε στα μέσα Ιουνίου, όπου και καταγράφηκαν ευρήματα και από τις δύο πλευρές τα οποία και θα εξεταστούν από το αρμόδιο δικαστήριο. Πέραν όμως από τη διαδικασία της επανακαταμέτρησης, οι ενστάσεις που περνούν πλέον από τις δικαστικές αίθουσες, αποτελούν μία χρονοβόρα διαδικασία.

Το πρόβλημα βέβαια που έχει δημιουργηθεί με το εκλογικό αποτέλεσμα στον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης θα πρέπει να λυθεί το δυνατόν συντομότερα και για αυτό τον λόγο πιέζουν τις δικαστικές αρχές για επιτάχυνση των διαδικασιών. Το παραλιακό μέτωπο, ο Αστέρας Βουλιαγμένης και άλλα σημαντικά θέματα χρειάζονται «μόνιμο δήμαρχο» και όχι δήμαρχο που θα αναμένει δικαστική απόφαση.

Η διαδικασία που θα οδηγήσει στην εκλογή του νέου δημάρχου

Μετά και την επίσημη ανακήρυξη των επιτυχόντων συνδυασμών από το πρωτοδικείο, εντός δέκα ημερών ο συνδυασμός του απερχόμενου δημάρχου κ. Σπύρου Πανά όπως ορίζει το άρθρο 48, κατέθεσε ένσταση στο εκλογοδικείο Αθηνών ώστε να εξεταστούν τα ευρήματα της επανακαταμέτρησης. Το δικαστήριο είναι υποχρεωμένο εντός δέκα ημερών μετά την κατάθεση της ένστασης να ορίσει ημερομηνία εκδίκασης, όπως και έγινε.

Με τη σειρά του ο κ. Κωνσταντέλλος έχει δικαίωμα να καταθέσει αντένσταση τρεις ημέρες πριν την εκδίκαση της υπόθεσης, τουλάχιστον μέχρι τις 28 Αυγούστου και να θέσει ενώπιον του δικαστηρίου τα δικά του ευρήματα. Η αντένσταση του κ. Κωνσταντέλλου θα εξεταστεί, μόνο εάν το αποτέλεσμα της επανακαταμέτρησης είναι υπέρ του κ. Πανά.

Η ένσταση του κυρίου Πανά θα εξεταστεί στο Εκλογοδικείο το οποίο θα απαρτίζεται από 3 Πρωτοδίκες που θα οριστούν μετά από κλήρωση ανάμεσα σε 25 Δικαστικούς.

Οι ενστάσεις εκδικάζονται σε πρώτο και τελευταίο βαθμό από το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο, στην περιφέρεια του οποίου έχει την έδρα του ο οικείος Δήμος ή η Κοινότητα. Δηλαδή άσκηση έφεσης θα μπορεί να ασκηθεί πλέον μόνο ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας.

aftodioikisi

 

bbb karta dimoti

Η Κάρτα Δημότη., η οποία από φέτος θα ισχύει επ’ αόριστον, είναι μια πρωτοβουλία του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, που σκοπό έχει την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες.

Οι κάτοχοι της κάρτας εξασφαλίζουν:

  • Δωρεάν είσοδο στην οργανωμένη ακτή της Βάρκιζας.
  • Δωρεάν είσοδο στην οργανωμένη ακτή Α’ πλαζ της Βούλας.
  • Ειδική έκπτωση στο εισιτήριο εισόδου στην οργανωμένη ακτή της Βουλιαγμένης (πρώην ΕΟΤ).
  • Έκπτωση 20% στο εισιτήριο για την Λίμνη της Βουλιαγμένης. Η έκπτωση ισχύει για όλους τους δημότες, ανεξαρτήτως της Δημοτικής Ενότητας στην οποία είναι εγγεγραμμένοι,
  • Ειδικές τιμές για την είσοδο στην Πλαζ του Αστέρα, για τους δημότες που είναι εγγεγραμμένοι στη Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης
  • Δικαίωμα δωρεάν στάθμευσης σε συγκεκριμένες θέσεις στα μισθωμένα parking της Δ.Ε. Βουλιαγμένης, για τους δημότες που είναι εγγεγραμμένοι στη Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης
  • Εκπτώσεις και προνόμια σε μια σειρά από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου. 

1. Ποιοι δικαιούνται τη Κάρτα Δημότη

Δικαίωμα απόκτησης της συγκεκριμένης κάρτας έχουν όλοι οι δημότες. Αυτό σημαίνει ότι για να είναι κάποιος δικαιούχος, θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα του Δήμου και όχι απλώς κάτοικος.
 

2.  Ποια είναι η διαδικασία απόκτησης της Κάρτας Δημότη

Οι δημότες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να εκδώσουν την κάρτα, θα πρέπει να προσκομίζουν:
- απλό αντίγραφο της Αστυνομικής τους ταυτότητας
- μια (1) έγχρωμη φωτογραφία ταυτότητας
- αίτηση, η οποία θα συμπληρώνεται κατά την υποβολή  των δικαιολογητικών.
 

3. Πού και ποιες ώρες γίνεται η υποβολή των δικαιολογητικών

Η υποβολή των δικαιολογητικών θα γίνεται καθημερινά και ώρες 9:00 – 14:00 στα γραφεία που βρίσκονται ειδικά για το σκοπό αυτό, στο ισόγειο του Δημαρχείου, Κ. Καραμανλή 18, Βούλα. Η Κάρτα Δημότη θα εκδίδεται και θα παραδίδεται άμεσα στο δικαιούχο. 

Επίσης, θα πρέπει να συμπληρώνουν την αντίστοιχη αίτηση, την οποία θα παραλαμβάνουν κατά τη προσκόμιση των δικαιολογητικών για την έκδοση της κάρτας. Στο τέλος αυτής της σελίδας μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε (download) την αίτηση της κάρτας δημότη.

 

5. Τι ισχύει για τους κατόχους της παλιάς Κάρτας Δημότη

Οι κάτοχοι των παλιών Καρτών Δημότη θα μπορούν να τις χρησιμοποιούν μέχρι και τις 31 Ιουλίου 2013, για την είσοδό τους στις οργανωμένες ακτές κολύμβησης και τις λοιπές παροχές.
 
 
6. Προνόμια και παροχές της κάρτας δημότη.

 

Υγεία

 

ΕΠΩΝΥΜΙΑ-ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

(Με την επίδειξη της ΚΑΡΤΑΣ ΔΗΜΟΤΗ)

ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC

ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

Δορυλαίου 24, Πλατεία Μαβίλη

115 21 Αθήνα

Υπεύθυνη επικοινωνίας:

κα. Ε. Αδαμοπούλου

Τηλ: 210 6475000 – 210 6475040

Fax: 210 6475005

wwwathinaikimediclinic.gr

Εξωνοσοκομειακή περίθαλψη:

  • Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στους Γενικούς Ιατρούς των Εξωτερικών Ιατρείων της Κλινικής στην προνομιακή τιμή των 25€.

  • Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις σε όλες τις ειδικότητες των ιατρών (Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Χειρούργο, ΩΡΛ, Δερματολόγο, Παιδίατρο κ.λπ), από Δευτέρα έως Παρασκευή, με τηλεφωνικό ραντεβού στην προνομιακή τιμή των 30€.

  • Έκπτωση 20% στις ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις εξωτερικών ασθενών.

  • Έκπτωση 20% στις εργαστηριακές εξετάσεις εξωτερικών ασθενών.

  • Έκπτωση 15% στις ενδοσκοπήσεις (γαστροσκόπηση – κολονοσκόπηση-πολυπεκτομές). Από την έκπτωση εξαιρούνται αμοιβές ιατρών, υλικά και φάρμακα.

  • Έκπτωση 15% σε ιατρικές και χειρουργικές πράξεις στο χειρουργείο της Κλινικής (χωρίς παραμονή). Από την έκπτωση εξαιρούνται αμοιβές ιατρών, υλικά και φάρμακα.

  • Ειδικά τιμολογημένα πακέτα προληπτικού ελέγχου (check up) αντρών, γυναικών και παιδιών. Επιπλέον εξετάσεις στα πλαίσια του check upΈκπτωση 20%.

Νοσηλεία:

  • Παιδιά έως 14 ετών νοσηλεία σε 2κλινο, ενήλικες σε 3κλινο.

  • Έκπτωση 15% στα έξοδα Νοσηλείας από τον τιμοκατάλογο των Ιδιωτών της Κλινικής. Οι προσφερόμενες εκπτώσεις ισχύουν, εφόσον δε γίνεται χρήση ιδιωτικής ή κρατικής ασφάλισης. Από την έκπτωση εξαιρούνται αμοιβές ιατρών, υλικά και φάρμακα.

ΜΕDITERRANEO HOSPITAL

Ηλείας 8-12, Τ.Κ. 16675, Γλυφάδα

Τηλ. 210 9117000, fax. 210-9615772

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: www.mediterraneohospital.gr

Έκπτωση 40% επί του ιδιωτικού τιμοκαταλόγου στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου για τις παρακάτω υπηρεσίες:

-Ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς (καρδιολόγο, παθολόγο, χειρούργο, ορθοπεδικό) καθώς επίσης και στο σύνολο των διαγνωστικών εξετάσεων.

Προσφέρεται επίσης στην προνομιακή τιμή των 70 Ευρώ η υπηρεσία προληπτικός έλεγχος μαστού Mediterraneo-Cabridge που περιλαμβάνει:

  • Ψηφιακή προληπτική μαστογραφία γνωματευμένη από δύο ειδικούς ακτινολόγους του Μαστού στη Μεγάλη Βρετανία.

  • Κλινική εξέταση από ειδικευμένο χειρούργο του μαστού από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Cambridge.

  • Δημιουργία εξατομικευμένου προγράμματος προληπτικού ελέγχου για την κάθε γυναίκα

  • Εκπαίδευση από ειδική νοσηλεύτρια μαστού εκπαιδευμένη στο Cabridge σχετικά με την «επαγρύπνηση» που κάθε γυναίκα οφείλει να έχει για το μαστό της.

METROPOLITAN HOSPITAL

ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ

Εθνάρχου Μακαρίου & Ελ.Βενιζέλου 1, 18547 Ν. Φάληρο – Αθήνα

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ : http://www.metropolitan-hospital.gr

Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ210 480 9000

Επείγοντα:210 480 9199

Για να δείτε την προσφορά πατήσετε εδώ

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών - Κλινική Παλαιού Φαλήρου

Άρεως 36,175 62 Π. Φάληρο,

Τηλ. 210 9892100

ΦΑΞ. 210 9813705,

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑwww.iatrikofalirou.gr

Για να δείτε την προσφορά πατήσετε εδώ

Φαρμακείο Τζούλιας Γερακιού

Πλαστήρα 11, Βούλα

Τηλ. 210-9659980

Έκπτωση 10% σε καλλυντικά και παραφαρμακευτικά προϊόντα όλο τον χρόνο.

   

Διατροφή

ΕΠΩΝΥΜΙΑ-ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

(Με την επίδειξη της ΚΑΡΤΑΣ ΔΗΜΟΤΗ)

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΡΓΙΩΤΙΔΗΣ

ΗΡΑΣ 2 ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Τηλ. 2108961899, 6977715372

Έκπτωση 20% σε μοσχάρι (σπάλα), αρνί, κοτόπουλο (ελευθέρας βοσκής, συμβατικό και φιλέτο)

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΤΕΡΛΙΚΩΜΑ

ΤΑΡΝΑΤΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΠΑΥΛΟΥ 4

Τηλ. 2108958166

Για αγορές από το κατάστημα:

  • Σε απόδειξη 10 Ευρώ και άνω μία μερίδα πατάτες δωρεάν.

  • Σε απόδειξη 20 Ευρώ και άνω μια σαλάτα δώρο+ πατάτες.

  • Σε απόδειξη αξίας 20 Ευρώ, δώρο όλα τα αναψυκτικά.

  • Σε τραπέζια άνω των 20 Ευρώ, δώρο οι σαλάτες και τα αναψυκτικά.

  • Σε παραγγελίες άνω των 20 Ευρώ, δώρο μια μερίδα πατάτες.

  • Σε παραγγελίες άνω των 30 Ευρώ, δώρο Coca Cola 1/5lt και μια μερίδα πατάτες.

  • Σε αγορά καλαμάκια χοιρινά στα 20 κομμάτια παραγγελίας +4 ΔΩΡΟ.

  • Σε αγορά καλαμάκια κοτόπουλο στα 20 κομμάτια παραγγελίας + 4 δώρο.

(Οι προσφορές ισχύουν όταν η απόδειξη είναι της ανάλογης αξίας χωρίς τις προσφορές)

SUID COCTAIL/RESTAURANT

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΥΤΕΛΗ

ΟΡΦΕΩΣ 2 ΚΑΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 17

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Τηλ.2108960323

Έκπτωση 20% για όλες τις ημέρες εκτός Παρασκευής και Σαββάτου μετά τις 21:00.

ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙ

KΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ:

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 17, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Τηλ. 2108961237, 2130413159

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 10, ΒΑΡΚΙΖΑ

Τηλ. 2130099513

Έκπτωση 10% στις τιμές του τιμοκαταλόγου.

Δεν ισχύει για DELIVERY.

ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΑΦΟΙ ΒΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

Λ. ΑΝΑΓΥΡΟΥΝΤΟΣ 23

ΒΑΡΗ

Τηλ.:2109655902

Έκπτωση 15% σε μπιφτέκια ψαριού «Βατίστας ψάρια και επιλογές».

Έκπτωση 10% σε σφυρίδες ολόκληρες, Λαυράκι Άγριο, επιλογή: Γαύρου, Σαρδέλα, Μαρίδα (ένα είδος ανά ημέρα).

Διάφορα

ΕΠΩΝΥΜΙΑ-ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

(Με την επίδειξη της ΚΑΡΤΑΣ ΔΗΜΟΤΗ)

ΚΑΝΑΒΑ ΒΕΛΩΝΙΑ

ΒΕΛΩΝΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΝΑΓΥΡΟΥΝΤΟΣ 26

ΒΑΡΗ

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: www.canava.gr

Τηλ. 2108973059, 2108971750, 6977584047

Έκπτωση 5% σε όλα τα προϊόντα εκτός από πούρα και είδη καπνού και 10% έκπτωση σε όλα τα κρασιά εκτός από τις συσκευασίες των 1,5lt και 5lt

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ

ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΡ. ΠΕΤΡΟΥ 26

ΒΟΥΛΑ

Τηλ. 6945051300

E-mailtsoukapa@otenet.gr

Έκπτωση 20% σε 21 θεωρητικά μαθήματα και σε 25 πρακτικά μαθήματα.

2 μαθήματα πρακτικά επιπλέον εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

NEW DESIGN WHITE HOUSE

ΛΙΑΝΑΣΚΟΥΛΑΞΕΝΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 29

ΒΑΡΗ

Τηλ. 210-8960273

Έκπτωση 15% σε όλα τα είδη εκτός από την περίοδο των εκπτώσεων.

ΒP

ΝΙΚΟΣ Π. ΚΟΥΤΡΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε

ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Λ. ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 2 ΒΑΡΚΙΖΑ

Τηλ. 2108970003

  • Έκπτωση 15% στα ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ-ΠΛΥΣΙΜΟ-ΑΞΕΣΟΥΑΡ.

  • Έκπτωση 15% από τον τιμοκατάλογο λάδια-αξεσουάρ-πλύσιμο.

Εξαιρούνται προσφορές

  • Ειδικές τιμές σε βιολογικούς καθαρισμούς και περιποίηση χρώματος (γυάλισμα).

  • Σε πακέτα παροχής υπηρεσιών πλύσιμο-λάδια-αξεσουάρ, έκπτωση 20%.

CHEZ BEAUTE

EΛΕΝΗ ΠΙΠΕΡΙΔΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε

ΕΡΜΟΥ 1 ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Τηλ. 2108964120, 6932430117

Έκπτωση 10% από τις αρχικές τιμές σε όλες τις υπηρεσίες.

Σημειώνεται ότι, σε περίοδο προσφορών θα ισχύει το 10% από την αρχική τιμή. Διαφορετικά, αν επιθυμούν το πακέτο της προσφοράς, όπως έχει.

ΛΑΝΕΖ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ-ΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ

ΜΠΙΤΖΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ 1 ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Τηλ. 2108962404, 6939606260

Έκπτωση 5% σε όλα τα είδη

HOTEL MIRAMARE VOULA ATTIKIS

ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΠΑΥΛΟΥ 4, ΒΟΥΛΑ

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: http://www.miramarehotel-athens.com

E-mail:

Τηλ. 2108958448

Από 1-1-2014 έως 31-12-2014 (χωρίς πρωινό):

  • Μονόκλινο δωμάτιο 28 Ευρώ

  • Δίκλινο δωμάτιο 35 Ευρώ

  • Τρίκλινο δωμάτιο 45 Ευρώ.

(οι φόροι περιλαμβάνονται στις ως άνω τιμές)

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΧΡ. ΣΤΑΜΑΤΗΣ

ΟΡΦΕΩΣ 2 ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Τηλ. 2108960674, 6932632657

Έκπτωση 20% σε όλες τις υπηρεσίες του καταστήματος

(κουπ ανδρικό-γυναικείο, τεχνικές εργασίες, μανικιούρ, πεντικιούρ)

ΛΙΜΝΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: www.limnivouliagmenis.gr

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ.: 2108962237, 2108962239

Έκπτωση 10% στο εστιατόριο

Έκπτωση 10 % για οργάνωση εκδηλώσεων, εταιρικά πάρτυ, παιδικά πάρτυ, βαπτίσεις, γάμους.

ΜΟΟD MAKERS

BΑΣΙΛΗΣ ΘΡΕΨΙΑΔΗΣ

ΞΕΝΙΟΥ ΔΙΟΣ 12 ΒΑΡΚΙΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλ.: 210 8972521, 2108972213, 6932000251

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΜΟΥΣΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ»: Πακέτο μουσικής 1500 κομμάτια, τιμή 45 Ευρώ+ΦΠΑ (χρήση μουσικής για ένα χρόνο ανεξαρτήτως των τ.μ. της επιχείρησης.

ΠΠΡΙΦΤΗ
The Olive Tree

ΒΑΚΧΟΥ 7 ΒΑΡΗ

Τηλ. 2129550080 

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Έκπτωση5 %  ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ( εξαιρούνται οι ημέρες εκπτώσεων

ΕΤΑΙΡΕΙΑ TAXΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ 3STAR COURIER

TΡΙΠΤΟΛΕΜΟΥ 17, ΒΑΡΗ 16672

Τηλ. 2109656029

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑwww.3starcourier.gr

E-mailinfo@3starcourier.gr

Έκπτωση 40-50% επί του επίσημου τιμοκαταλόγου της εταιρείας

«SATNET», ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΠΛΑΣΤΗΡΑ 3, BOYΛΑ

Τηλ. 210 8959221, 210-8959897

e-mail : SATNET@ATH.FORTHNET.GR

Έκπτωση 10 % καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους

ΦΑΡΦΑΡΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ

Βας. Παύλου 84

Τηλ. 210-8992826, κιν 6944720472

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Έκπτωση 15% σε όλα τα μαθήματα οδήγησης

ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ

ΒΑΣ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣ 5, ΒΑΡΗ

Τηλ. 210-8979102,6977548712

e-mail : www.armakolas.gr

Έκπτωση 20% σε όλα τα υποχρεωτικά μαθήματα.

ΚΙΡΙΜΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
"ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ NO NAME"
ΠΛΑΣΤΗΡΑ 4
ΒΟΥΛΑ
2109415619-6977197633
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
20% MONIMH ΕΚΠΤΩΣΗ

voula plaz peripoliko

Για ένα ακόμα καλοκαίρι η θάλασσα γίνεται ο υγρός τάφος για αρκετούς λουόμενους, κυρίως ηλικιωμένους. Το Σαββατοκύριακο που μόλις πέρασε ανασύρθηκαν τρία πτώματα από την θαλάσσια περιοχή της Βουλιαγμένης και της Βούλας.

Τις απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Βουλιαγμένης ,ενημερώθηκε για ύπαρξη πτώματος άνδρα, (ύψους 1,65 μ. περίπου, το οποίο ήταν ενδεδυμένο με μπλε βερμούδα, μπλε μπλούζα και αθλητικά παπούτσια ασημί χρώματος, αγνώστων λοιπών στοιχείων), στηθαλάσσια περιοχή ν."ΦΛΕΒΕΣ".

Άμεσα από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενημερώθηκε η Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης, η οποία μετέβη το σημείο με το σκάφος "ΑΝΤΑ" Τ.Χ. 479 και αφού περισυνέλεξε τη σορό, την παρέδωσε σε πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που συμμετείχε στην επιχείρηση.

Η σορός παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο "ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ" Βούλας, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Βουλιαγμένης.

  • Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, πρωινές ώρες χθες, από την παραλία "South Coast" Βούλας, 79χρονος. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο "ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ" Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Γλυφάδας, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.
  • Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή της πλαζ Βουλιαγμένης, 68χρονος. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο "ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ" Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Βουλιαγμένης

notiareport

Περισσότερα Άρθρα...