Υπόθεση ομηρίας και ληστείας στην Γλυφάδα από δύο ένοπλους ληστές

Γλυφάδας
Tools

peripoliko syllipsi

Υπόθεση ομηρίας στην Γλυφάδα από δύο ληστές αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ώρες.

Σύμφωνα με το Star, οι δυο ένοπλοι που μπήκαν στο σπίτι της γνωστής δικηγόρου είχαν  στόχο, να αφαιρέσουν τα κοσμήματα και τα χρήματα που βρίσκονταν στο σπίτι.

«Τους αντιλήφθηκε πρώτος ο πατέρας μου, που κοιμόταν κάτω με τον γιο, μου στο ισόγειο της κατοικίας και του είπαν κάνε ησυχία και δεν θα σας πειράξουμε», είπε η δικηγόρος και πρόσθεσε: «Πήραν τον πατέρα μου μαζί με το γιο μου, υπό την απειλή όπλου και ενός διαρρηκτικού εργαλείου που ονομάζεται “σκύλα” και ανέβηκαν στον 1ο όροφο, στη δική μου κρεβατοκάμαρα.

Τεράστιο το σοκ, αλλά ως δικηγόρος έχω μάθει να αντιμετωπίζω τα πράγματα πιο ψύχραιμα. Έκανα ακριβώς ότι μου είπαν. Έκανα ησυχία και τους υπέδειξα που βρίσκονται τα χρήματα και τα κοσμήματα. Απόλυτα ήρεμη, ήσυχη το ίδιο και ο γιος μου και ο πατέρας μου».

Περίμεναν να επιστρέψω στην οικεία μου και ήθελαν να βρίσκομαι μέσα, όπως το ίδιο ήθελαν να βρίσκονται μέσα όλοι οι κάτοικοι. Όταν ο πατέρας μου, λόγω ηλικίας, δεν μπορούσε να κάτσει απόλυτα ήσυχος του είπαν

“Κάτσε κάτω γέρο, γιατί αλλιώς θα δεις τι θα γίνει”. Μιλούσαν αρκετά καλά ελληνικά, αλλά καταλάβαινες ότι ήταν αλλοδαποί και φορούσαν μάσκες «full face».

Οι δράστες, εκτός από κοσμήματα και μετρητά, πήραν από το σπίτι της δικηγόρου και ράβδους χρυσού.

Ένοπλη ληστεία στο σπίτι του Λευτέρη Πανταζή στη Βουλιαγμένη. Προβληματισμός της ΕΛΑΣ για τις συνεχείς ληστείες στα νότια προάστια